kritaen5a


Staffan Thorsell är son till en hora..
September 28, 2009, 21:48
Filed under: Uncategorized

Hammarby Fotbolls nyblivne ordförande (han blev det för 3 mån sen) Staffan Thorsell ska bort. Horungen har efter dagens match mot gais och KGBs aktion mot styrelsen på läktaren, då mupparna fick det lite hett om öronen, kommit med uttalanden i media som “Med såna här fans vet jag inte om vi förtjänar att vara i allsvenskan” etc. VILKEN JÄVLA HORUNGE. Att han dessutom tidigare jobbat som chefredaktör åt expressen som under alla år aldrig varit sena med att skriva skit om vår klubb och oss Bajare får oss att ännu mer ifrågasätta hans lojalitet. Till råga på det så har muppen aldrig jobbat inom fotboll tidigare vilket får en att undra om han har nån kompetens ö.h.t.

Vi har alltså en inkompetent och illojal horunge som ordförande i våran styrelse. Han ska bort och han ska ha stryk.

Så här ser horungen ut:

REDAKTIONEN ger härmed alla Bajare (och alla andra också för den delen) fritt tillstånd att nita den här gubbjäveln om ni skulle stöta på honom på stan. Ett rejält kok stryk lär han iaf få nån gång..

Men det slutar inte där. Som ni alla kanske redan hört så sitter tre styrelsemedlemmar, med Micke Andersson i spetsen, med i riskkapitalbolaget Transferkorgen. Detta betyder alltså att dessa herrar privat tjänar pengar på spelarförsjäljningar som Hammarby gör. Detta hade inte varit nåt problem om spelare hade sålts samtidigt som andra spelare av samma kvalité köpts in. Men det har ju på senare tid blivit jävligt uppenbart att det inte riktigt ligger till så. Killar som Charlie Davies, Petter Andersson och Paulinho har sålts utan att några nämnvärda summor har lagts på vettiga nyförvärv och dessa styrelsemedlemmar har skrattat hela vägen till banken.

Så till Hammarbys styrelse säger vi:

SUG VÅR:

sexexpoG_450x300

Och eftersom ni i styrelsen skadat våran klubb så kommer folk skada er. Även när ni försvunnit ur våran klubb så kommer folk va efter er. Ni har privat tjänat miljoner på att sälja våra spelare och sänkt och skämt ut våran klubb. Det här kommer aldrig glömmas bort..

1 2 3 KGB 4 5 6 BBS

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: