kritaen5a


123 KGB
November 29, 2009, 20:59
Filed under: Uncategorized

Som ni kanske hört så körde vi över Malmös liga TR igår. Det hela va över på runt 20 sek då våran front totalt mosade Malmö. Jämna nummer och och en relativt ung liga från oss på Malmös begäran.

Jävligt skönt att äntligen få till nåt den här säsongen efter alla ggr som snuten stoppat och firmor bangat. Välorganiserat och jävligt snyggt skött. Nu kan firman boys skriva hur mycket dom vill om att storleken på den här fighten inte går att jämföra med deras mot wisemen och det stämmer, men i väntan på större motstånd så måste vi sysselsätta oss med nåt och fighten mot Malmö va kort men rolig.

Nu har TR mött oss, djurgårn och ifk gbg på ett år. Man har även haft två yngre uppgörelser mot gnaget där dom både vunnit och förlorat. Enda som fattas nu är helsingborg. Hur som helst så har de iaf åstadkommit rätt mycket och de kommer nog att va något att räkna med framöver.

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Where´s the famous firman böjs?

Comment by Hackney Hardcore

Hittade denna roliga länk http://www.frianationalister.se/sthlm/2009/12/02/gatuaktivism-infor-salemmanifestationen/

“Tidigt på dagen kom däremot en rapport om en misstänkt RF-samling. En känd RF-aktivist skulle ha setts i en samling på ett tiotal personer som misstänktes invänta fler deltagare. Vänsterextremisterna misstänktes samlas för att störa Svenska motståndsrörelsens manifestation inne i Stockholm city.

Snabbt dirigerades aktivister till platsen och bilar tillhörande samlingen kunde identifieras och när de lämnade platsen förföljdes bilarna. Prioritet ett var att införskaffa underrättelser och information, prioritet två var att slå ut bilarna och resenärerna i dem innan de fick chansen att angripa nationalister.

Ytterliggare ett 30-tal aktivister undersökte ett sista kvarvarande sällskap som misstänktes tillhöra den tidigare samlingen. En snabb ansiktsidentifikation genomfördes och inga kända RF-aktivister kunde noteras i sällskapet. Om så hade varit fallet, hade fordon och sällskap försatts i obrukbart skick så att de inte kunnat ta sig från platsen för egen hand och därmed förverkliga sina planer på att attackera nationalister denna dag.

Istället visade det sig att tipset var helt fel. Den misstänkta samlingen var istället grabbar tillhörande Hammarbys firmor som skulle ut på turné och möta Malmös dito. Vår liga som förföljde bilarna hade innan undrat hur saker och ting gick ihop eftersom de förväntade sig att få följa bilarna mot city baserat på det inkomna tipset, istället fick de finna sig i att färdas på E4:an söderut.

Lyckligtvis kunde missförståndet utredas innan några misstag skett. Däremot var vi inte helt fel ute. En för oss känd RF-aktivist var på väg för att ansluta sig till det sista fordonet, men enligt uppgift ska han ha lämnat sin politiska sekterism bakom sig och har valt att leva ett casualliv numer. Vi kommer att hålla ögonen på han så att han verkligen efterlever detta.

Hur Hammarbys träff gick? Stockholmarna vann.”

Akta er för wannabehuliganerna i “Fria nationalister”, hahahaha….

Comment by Erik
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: