kritaen5a


Flykten från Bajen-catraz
December 17, 2009, 04:19
Filed under: Uncategorized

Liten genomgång här över hur det verkar se ut i Bajenland:

REDAKTIONEN stötte häromveckan på den lille hottentotten Haris Laitinen på Berns. Vi gick vänligt fram till honom och förklarade att han inte längre är välkommen i våran klubb och att han kunde dra åt helvette. Haris besvarade detta genom att glatt förklara att han redan var påväg bort från klubben. Så då var det fixat. Värt att notera: Efteråt såg vi honom suga av en svart man inne på herrtoan.

Häromdan så gick även hammarbyfotboll.se ut med att “Poppen” Björklund lämnat vår klubb. Detta har vi vetat en längre tid men nu var det alltså officiellt. Vi vill passa på att tacka “Poppen” för att han hjälpte till att dra ner vår klubb till superettan och hälsar honom att han aldrig mer är välkommen på Söderstadion.

Det ryktas även att Rami Shaabans kåk är till salu. Detta kan betyda antingen att han är påväg att flytta till en ny, ännu vräkigare kåk, bekostad med VÅRA pengar. Men det kan även betyda att han kanske är påväg att byta klubb..? Återstår att se vad som händer med den pengamjölkande långbenta horan.

Att det kan bli svårt att hålla kvar en landslagsback som Emil Johansson i superettan förstår vi alla. Men nu när rykten gör gällande att dif rycker i honom så blir vi bara besvikna. Vi skulle däremot bli förvånade om han valde att gå till skansen, ingen vettig fotbollsspelare kan väll göra det?

Sist men inte minst så har det sen en tid tillbaka stått klart att den gängliga kuksugaren Nathan a.k.a “Mål-Nathan” Paulse lämnar vår klubb. Visserligen bara på lån över en säsong men FY FAN VA SKÖNT ATT SLIPPA DENNA MAN, SON TILL TUSEN HOROR!!!

Och vi avslutar med

HEJA BAJEN!!

Advertisements

9 Comments so far
Leave a comment

Ge er inte på Rami, ge er på styrelsen som kom på den briljanta idén att för alla klubbens pengar göra en “prestige-värvning” framför nosen på övriga allsvenska storklubbar, en prestige-värvning innehållande ett styck 30+ år målvakt som efter en och en halv bra månad i Arsenal bryter benet och via några vändor hamnar i en obskyr håla i Norge och därefter “vill hem till Stockholm”. Då har den gamla “Gnagaren?” hunnit med att håna Gnaget, spela för både Dif och Bajen och samtidigt lyckats skinna Bajen på de få slantar som fanns kvar i den redan skrala kassan. Där fick ni för prestigevärvningen.

Det är bara att inse;
Spelarna går inte till Bajen för att klubben har en speciell kultur, spelarna går till Bajen antingen för att de är uppväxta i Bajen (för att sedan flytta, tjäna flis och komma hem för att tjäna mer) eller så kommer de för att Bajen agerar löneledare och kastar deg omkring sig som bästa braten på Stureplan.

Back too the roots.

Ps, undrar om José njuter av sin Cayenne… Ds.

Comment by F

Undrar vad vi får för lag nästa år? Bara alla kämpar hårt som fan för bajen så är man i alla fall lite nöjd…

/Hata dif

Comment by Hackney Hardcore

ää jag tycker haris är en fin kille
låt han va

Comment by Anonymous

Vi har gått över bron, för att se på vår kanon: NATHAN PAULSE!

Comment by masta ace

Hmm, blir lite konfunderad. Om nu Haris suger negerballe och Nathan är en kuksugare varför la de sig inte ner på Berns toa i en Gay-69:a. Fast man undrar ju så mycket…

Comment by OTH

hahaha!!

Comment by kritaen5a

Köpet av Rami var en jävligt bra affär, och om inte jag minns fel så var nog den största delen av vår ärade klubbs supportrar positiva till detta köp? att det sen visade sig att han var en svag fitta som grinar över lite skador är en helt annan sak, när vi köpte honom var det jävligt bra och smart köp.

Är jävligt glad över att nicknathan är borta nästa säsong, hatar ingen så mycket som honom.

Comment by Mikabajen

Asså Harris den lilla horan. Vill fan ha ihjäl honom. Ni kanske minns att en person kommenterade här efter Swe-Den på hemmaplan att man sett Harris nästintill medvetslös på herrtoan? Det var jag och endast en vecka sedan såg man horan på Cafeét och så läser man att ni träffat honom på Berns. Nästa gång ska jag sätta en sån spark i dvärgens huvud så han aldrig vaknar mer. Överbetalda finska horunge. God Jul. All död åt Harris

Comment by norrort

Vi har stött på honom flertal ggr på både Berns och Spy Bar..

Comment by kritaen5a
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: