kritaen5a


Fredrik Söderström en liten horunge?
January 11, 2010, 00:25
Filed under: Uncategorized

Vår gode vänn Lasse Anrell tog upp det här i sin krönika på Aftonhoran idag och vi väljer att också belysa detta. Fredrik Söderström visar i en intervju med Eurosport starka horunge-tendenser.

Här har ni intervjun: www.eurosport.se

Citerat från intervjun:

“Söderström vill alltså fortsätta men han vill samtidigt behålla den lön som han haft under sin tid i Allsvenskan trots att Hammarby degraderats och brottats med svåra ekonomiska problem sedan länge.

– Nej, det står inte skrivet någonstans att jag ska gå ned i lön för att klubben har degraderats. Jag har den lön som står i kontraktet, säger Söderström.”

Nej det står kanske inte skrivet i ditt kontrakt din lilla fjolla. Men det står heller inte skrivet nånstans att bara för att vi är Bajen-supportrar och du spelar för vår klubb så kommer vi låta dig bete dig som vilken horunge som helst.

Vi på REDAKTIONEN ser gärna att Söderström spelar kvar i Bajen nästa säsong. En spelare med hans rutin kommer behövas nu när vi kommer att använda oss av många orutinerade HTFF-spelare. Men det finns villkor och ett av dom är att han går ner i lön, han tjänar i dagsläget 120 000kr i månaden(!!!). Gör han inte detta så kommer vi göra allt som står i våran makt för att se till att han försvinner. Och vi antar att ni som läser detta också kommer göra det. Och det kommer inte bli vackert för Söderström.

Hur som helst så behöver den lilla totten veta detta så REDAKTIONEN uppmanar alla Bajare att liksom oss se till att horungen får budskapet. Att få tag på en person är inte svårt nuförtiden och ni/vi vet hur man går tillväga. Nu ser vi till att fixa detta.

DET E VI SOM E HAMMARBY

Advertisements

8 Comments so far
Leave a comment

Klart han ska gå ner i lön, så jävla bra är han inte! Men jag ser gärna att han lirar i Bajen nästa år hans rutin behövs som sagt.

En bajare är alltid full och fiiiiiiiiiin…

Comment by hackney hardcore

Bra sagt. Självklart gör man allt som står i ens makt för att han ska gå ned i lön. Det är varje bajares måste.

Comment by Alias Transporter

bra

Comment by bedrövlovich

Alla som inte vill gå ned i lön kan dra åt helvete! Upp med billiga HTFF-grabbar..

Enligt säkra källor (kompis som spelar i andreadoria.se) med flera insatta så kommer hammarby fotboll liksom hockeyn gå i konkurs nästa år.

Comment by LMT

Fan 120.000!!!???? Ey han kan fan suga Roccos… hålla för näsan o grejer!!!

Comment by doce

No air! Just cock!

Comment by Rocco

asså ledsen att jag kommenterar varje inlägg, men starka “horunge-tendenser”.. xD Fler skulle ta ut svängarna lite mer 😉 Bra blogg!

Comment by Lyxwellnes

det var helt rätt av dig

Comment by alexandro
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: