kritaen5a


Redogörelse
March 3, 2010, 13:06
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN har fått in en liten redogörelse över förra veckans händelser. Vi ville inte göra nån stor grej av det men efter sverigescenens lilla rapport så fanns det folk inom leden som ville framföra sanningen, utan modifikation. Ni väljer själva vad ni vill tro på, oss eller dom:

Lördagen den 20e skulle Bajens Yngsta och Södertälje SKs firma göra upp i ett planerat box. Detta sker dock inte då Ssk grabbar plötsligt drabbas av bajensjukan och ställer in timmarna innan till Bajarnas stora besvikelse. Men dagen var inte slut där.
Några timmar senare samlas en mindre Bajenliga upp och beger sig till Globenområdet. Förhoppningen att man ska springa in i aiks dito som har haft hockeymatch på Hovet. Efter att ha finkammat Gullmarsplan och Södermalm tar man sig slutligen till Gamla Stan. Utanför puben After attackeras bajarnas spotters av 10-15 gnaget. Dessa får dock en otrevlig överaskning när resterande delen av bajenligan kommer rusande och de fåtalet Firman boys som vågar stå kvar och ta fighten åker omgående i backen. Det ska tilläggas att Bajen visade stor hänsyn till aikarnas numerära underläge och istället för att slå de redan liggande nöjde man sig med att på gammal hederligt skolgårdsvis mula dem.

Som hämnd för detta åkte 30 man från ARGA Firman Boys till Uppsala där Hammarby hade bortamatch i bandy. Inga grabbar hittades så man valde den gamla aik taktiken, dvs att istället attackera vanliga bajen supportrar, ljuga ihop att de var KGB och sedan snabbt hem till datorn och skriva på Sagoscenen.

Om gnaget ändå verkligen hade trott att det var just Bajen GRABBAR de stött på i Uppsala kom sanningen som en otrevlig väckarklocka ett par dagar senare. För då var det dax att göra det på riktigt.

Torsdag den 25e . Bajen lirar den andra kvartfinalen mot Sirius på Zinken. Ryktet att gnaget skulle vara ute florerade och KGB beslutade att dra ihop en liten liga. Vid 18 tiden fick man rapporter att gnaget satt med 30 gubbar på ett känt aik hak vid Fridhemsplan varpå man snabbt hoppade in i taxibilar ocg drog dit.
De första 10 bajengrabbarna på plats springer direkt in i några gnagare och ett hårt box utbryter. I och med att sekundrarna går trycker bajen gnagarna bakom och får till slut se de svart gula löpandes tillbaka till krogen. Fler bajare ansluter sig och snart smäller det igen, denna gång utanför gnagarnas krog. 30 Hammarbyare mot nästan exakt lika många gnaget i ett box där båda sidorna går in hårt. Efter ca trettio sekunder blir Bajens övertag tydligt och alla gnaget ligger utslagna på marken eller är bortsprungna. Klar och enkel seger för KGB/BY

Firman Boys har på sin sida Sverigescenen gått ut och varnat KGB och andra grupper inom Hammarby att om man ger sig in i leken får man leken tåla osv. KOMPISGÄNGET BAJEN vill här med visa att man vet precis vad man ger sig in i och också klargöra för alla gnagare och annat patrask att vi kommer stå upp mot allt och alla och att vi står redo för vem som helst att utmana oss.

Ni säger att vi grinar på internet – vi säger att ni ligger och grinar på gatan.

KGB STHLM

Advertisements

8 Comments so far
Leave a comment

Bra!! Rätt ska vara rätt!

Comment by Hammarby IF!

Men..men.. jag trodde att .. om man klev dom på tårna.. neeh..nu vågar jag inte skriva mer.

BRA KÖRT ALLA PÅ PLATS!

Comment by Stenhårda Arne

Enda sanningen. Bra rapport bra skrivet.

Comment by BY

“… de redan liggande nöjde man sig med att på gammal hederligt skolgårdsvis mula dem.”

Hahah! HELT rätt!

Comment by haah

KGB/BY Is Da Shit!

Comment by BAJSTORSK

Bästa!!!

Comment by Blackie

Fucking krigare ni är grabbar på inavelt från från SOLNA! Hoppas får höra mer roliga insidenter back in Sthlm:)

Comment by ExilBajaren

Underbart fan va glad jag blir att gnagetsvinen fick däng fortsätt så

Comment by S
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: