kritaen5a


Gnaget och dif. Finns ni?
April 14, 2010, 13:13
Filed under: Uncategorized

En god vän till REDAKTIONEN delade med sig av en gammal teori här om dan:

Ni skall akta er för Rumpskurken!

I dessa tider när horungar och pedofiler stjäl det mesta av folkets avsky så är det lätt att glömma bort Rumpskurken. Något man bör vara nogrann med att inte göra. Rumpskurken är på många sätt illvilligare och försåtligare än både horungar och pedofiler.

En horunge till exempel är vanligtvis ohyggligt ful. Ofta på gränsen till vanskapthet. Detta beroende på att avkommor av nedgångna Horseluder och inavlade fetton sällan har någon chans till ett utseende någon kan älska. Dessutom blir horungarna ofta som sina mödrar. Bedyrar sin kärlek för en skärv slantar och anstränger sig onormalt mycket för att någon gång i livet bli omtyckta. Men lyckas sällan upprätthålla några längre vänskapsband. Alla vet vilka det är, för de syns!

Pedofilerna är likaså lätta att urskilja i massan eftersom de är än fulare än horungarna. Obefintlig social kompetens, obehaglig kroppsdör, oformlig hydda och skydda värre än horungarna. Men även de ser man på en mils avstånd komma. Påfallande ofta är de från Tyskland eller Österrike. Ofta harpedofilen inga vänner alls. Möjligen någon likasinnad de sitter och byter depraverade bilder med över internet. Samtidigt som de bedyrar varandra att de är helt normala.

Rumpskurkarna däremot! Den typiska rumpskurken kan med viss framgång föra sig i sällskap. Den glasaktiga blicken, även vid full nykterhet, är förvisso en varningssignal. Likaså det aningen skeva och osäkra leendet. Rumpskurken fungerar dock ofta ganska bra i samhället. MEN Rumpskurken lägger sin mesta kraft på att ungås med yngre. Att han kallas Rumpskurk har sin enkla förklaring. Snabbt som ögat tar han chansen om den ges. Varning utfärdas härmed till alla föräldrar att vara extra vaksamma när vuxna män visar alltför stort engagemang i Era telingar!

Nedan finns en bild med lite slumpvalda personer från internet. Dessa har nödvändigtvis inget med texten ovan att göra men får anses vara lämpliga pedagogiska exempel på de olika personligheterna som beskrivits ovan. Detta utifrån sina karakteristiska särdrag. Nu är det läsarnas knixiga uppgifta att skilja Rumpskurken från horungarna och pedofilerna.

Som ett litet pris till alla som läst ända hit så ryktas det från säkra håll att Bajens nedflyttning förra året berodde på att en prominent Bajare, som skall få förbli anonym, satte på Sune Hellströmmers dotter. Inte konstigt att vi får allt emot oss!

Exempel:

Bonusbild:

Advertisements

9 Comments so far
Leave a comment

bra där, nu börjar det hända saker

Comment by Kdog

Sollentunagrabbarna är rumpskurkarna right?

Comment by 191

Sune Hellströmers dotter har halva Stockholm satt på…

Comment by rk

Och gnaget bara fortsätter torska!! HAHAHAHAHA “KOM OCH TA OSS 2TORSK10”, ni e redan tagna horungar!!!

Comment by 1.2.3

Fantastiskt Post.
Oerhört obehagliga bilder.

Comment by HFB

Tur i oturen att horgnaget lusar bort sina pinnar. Det känns skönt så här på onsdagsnatten.
Sittandes i U:sala utan borst är en skam. Tryck in en dojja grabbar!

Comment by Robban

Bra läs lektyr! Fantastiskt bra.

Comment by MCFLURRY

Jag tycker kinesen i dom gigantiska glasögonen ser ut som en Rumpskurk. Han skulle också kunna tillhöra det skygga Rövbögs-släcktet. Dom söker röv dag som natt och bor i mörka små rum.

A: Rumpskurk
B: Horunge
C: Horunge (förmodligen även pedofil)
D: Vill inte veta vad han är…

Comment by E. Mike

Comment by gnag
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: