kritaen5a


Ditt kåta stycke
June 8, 2010, 07:09
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN anser att detta är en av de absolut ädlaste komplimanger man kan ge en kvinna. Låt orden rulla ur munnen en gång. Ditt kåta stycke… Funkar finfint tycker REDAKTIONEN!

För är det något kvinnor skall vara så är det just kåta. Ser man dem dessutom som stycken blir ju slutsatsen logisk. REDAKTIONEN har sedan länge tyvärr konstaterat att det finns alldeles för få kvinnor som av naturen ser riktigt jävla kåta ut. Holländska simmerskan Inge de Bruijn är däremot ett undantag.

REDAKTIONEN har tappat räkningen över hur många gånger vi sent på krogen hört någon sluddra ut frasen “faaan, vad hon ser kåt ut” innan de vinglar över till den påstått kåta kvinnan. Alla som varit på krogen vet hur det slutar. Förutom då för oss i REDAKTIONEN som alltid får knulla. Det har dock med helt andra orsaker att göra.

En till, som tyvärr börjar få några år för mycket på nacken, som ständigt ser naturligt kåt ut är skådisen Ellen Barkin. Det skeva leendet är en klar signal att här finns det inte mycket som inte funkar!

Så en uppmaning till vår vida kvinnliga läsekrets. Har ni svårt att se kåta ut naturligt så köp er ett par sådana här och kör upp i mufflan innan ni går ut.                                                                                                        

Sen släpper nog det snipiga och tillknäppta skall ni se.

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Ellen Barkin funkar alla dagar i veckan. Ska nu genast Googla lite bilder och leverera en rejäl tuppruskarladdning på bildskärmen.

Comment by Fett äkta damtränare
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: