kritaen5a


Rapport?
June 27, 2010, 19:54
Filed under: Uncategorized

Det har snackats och frågats mycket om våran eventuella rapport från KGBs senaste fight mot gnaget och folk har varit jävligt otåliga med att få läsa vad REDAKTIONEN har att säga om slagsmålet. Här kommer det:

Kompisgänget kommer till platsen med drygt 200 man. Medan vi samlar ihop oss dyker snuten upp och vi blir tvungna att sätta igång fighten tidigare än beräknat. Med REDAKTIONEN i fronten brakas det ihop med gnagarna i ett trångt utrymme mellan en lada och massa bilar. REDAKTIONEN dundrar in i gnagarna med steamade hoppsparkar och sänker ett 10-tal gnagare. Det blir ett hårt vev och REDAKTIONEN mosar sönder gnagets front. Liggande gnagare ber för sina liv “Skona oss REDAKTIONEN, snälla!!” och en ledande gnaget-figur hörs skrika “Shit! REDAKTIONEN, Baby Squad och SöderLigan kör tillsammans, spring för livet!!!”. I all vår iver att mörda gnagarna i fronten så missar vi att sent anlända gnagare flyger på våra bakre led som i brist på hjälp från REDAKTIONEN känner sig tvungna att lätta (vi hade ju inte mördat ALLA i fronten än). Tillslut märker vi vad som hänt och rör oss bakåt för att samla ihop grabbarna för en ny holmgång. Den sätter igång och än en gång mosar REDAKTIONEN på. Näsben flyger till höger och vänster, råttblod sprutar åt alla möjliga och omöjliga håll. Polisen på plats som filmade allt stängde tillslut av sina kameror eftersom våldet blev för otäckt för att filmas. Vi på REDAKTIONEN hann inte uppfatta vad som sen hände men efter en kort stund så var det inga Bajare kvar förutom REDAKTIONEN. Av nån konstig anledning ansåg gnaget då att slaget var vunnet och drog jublandes från platsen men faktum är att REDAKTIONEN FORTFARANDE STOD KVAR efter att gnagarna dragit. Med andra ord så vann vi den andra holmgången och utjämnade fighten. Självklart så är vi ändå besvikna, 1-1 är inget resultat värdigt KGB utan vi borde ju självklart kört över gnagarna totalt. Men vi gjorde några små misstag som vi fick betala lite för.

I övrigt så beskriver gnagarna fighten som den största någonsin i svensk ligisthistoria. Sett till antalen som va där så visst men utöver REDAKTIONENs barnförbjudna prestation så fanns det inte så mycket annat som var episkt med den fighten. Varken KGB eller firman boys övertygade särskilt och REDAKTIONEN vet att båda firmorna presterat bättre förr och kommer göra det i framtiden också.

Där har ni det, sanningen utan modifikation!!!! Yours truly REDAKTIONEN.


12 Comments so far
Leave a comment

REDAKTIONENS Rapport, worth waiting for!

Comment by Carlsberg

Ni är så jävla sköna, och ack så bra den rapporten stämmer in på vad som hände! BIG UP!

Comment by BTK

Hörde även rykten upp till Uppsala att några av FB grabbarna som ådrog sig skador från Redaktionen fortfarande hänger löst uppe på månen. Dem fick en jävla åktur så att säga..

Comment by Robban

haha vilken skön rapport! Redaktionen är oslagbar

Comment by baz

haha ni är bäst!

Comment by 215

Hahaha såhär ska rapporter vara!

Comment by True rockers Malmö

Hahaha! Top notch, som vissa skulle säga…inte jag. Jag säger; jävligt skön rapport!!

Comment by E. Mike

in med lite mer pattbilder för faaaan…..oooohh jag har tagit fuuultjack!

Comment by knarkare

I min ålder har man inte många idoler.
Men nu har jag REDAKTIONEN

Comment by BAJSTORSK

Haha, klockren rapport. Distans, självironi. Fler “ledande” personer skulle ta efter REDAKTIONEN.

Comment by Benny

hahaha, komik på hög nivå!

Comment by greger

Stämmer bra. Jag var själv där jag såg hela händelsen i egna ögaon (vågade inte göra något själv). vi vet att REDAKTIONEN slog sönder oss redan i första grabbningen. sen vad är det för jävla snacka om att vi vann någon av drabbningarna? REDAKTIONEN vååltog oss upp och ner hela tiden.

(REDAKTIONEN hade tänkt att hjälpa till lite med stavningen men lyteskomik är fanimej riktigt underhållande)

Comment by AIK-STOCKHOLM
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: