kritaen5a


Mianeffekten
July 2, 2010, 07:07
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN skriver som alla vet inte matchrapporter. Idag är det dock jävligt nära! Fan va kul det var igår. Fotboll! REDAKTIONEN är luttrad och låter sig inte sväva iväg på alltför rosa moln. Nu är det dock två matcher på raken som Bajen uppträtt på ett väl godkänt sätt. På Söderstadion. När det som bäst behövdes. Lika oväntat som glädjande anser REDAKTIONEN.

Den enskilt största anledningen till detta trendbrott tillskriver vi smygbögen Janne Mians avgång. Inga mer gayparader, negativt snicker-snack eller svårtolkade pulskurvor. Nu var det hårt löpande, oftast enklaste lösningen och en uppfriskande mängd glidtacklingar. Detta tillsammans med nyvunnet självförtroende i straffområdet och Hammarby IF liknar ett nytt fotbollslag. KISS! (Keep it simple stupid)

Givetvis är REDAKTIONEN inte nöjd med att Hammarby IF ligger i Superettan. En positiv effekt som det dock medfört är att vi slipper alla dessa jävla “Elitdomare” som “tolkar” sönder matcherna. Som av en slump alltid till Hammarby IFs uppenbara nackdel! Vi har förlorat 6 matcher i Superettan men inte en enda av dessa matcher har vi förlorat pga. domaren utan av andra anledningar. Jämför med igår. WTF? Var det Svin-Svensson eller Jonas Eriksson som dömde? Att vi vinner med 3-1 trots att “Elitdomarteamet” står för årets  i särklass sämsta domarinsats på Söderstadion (HTFFs matcher även inräknade) är sjukt starkt.

Kan nu bara spelarna hålla kvar fötterna på jorden så borde det gå att slå öis (från landets framstjärt) nere i Sveriges framstjärt med en liknande insats. Fem matcher på raken utan torsk blir det då… It could happen we suppose…

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Helt otroligt!
Varför är ALLTID proffsdomarna sämst!?
Varför är det alltid dessa 5-6 proffsdomare som ska stå i centrum!?
Varför var anders svensson-mongoloiden kvar på planen utan ens en varning – hur mycket sög de varandras kukar innan matchen!?
Varför såg de inte nummer 4:as armbåge i ansiktet precis framför linjedomaren och när huvuddomaren!? – solklart rött.
Trots denna fega elfsborgskuksugande domaräckel så MANGLADE vi bondfittorna

Comment by kuken ballen eyravallen
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: