kritaen5a


Beggars can´t be choosers
August 20, 2010, 22:37
Filed under: Uncategorized

Det  förvånar inte REDAKTIONEN att folk inte fattar att vi har bemannad redaktion 24 timmar om dygnet, veckorna i ända. I veckan har REDAKTIONEN haft högljudda politiska diskussioner. Fotbollen överlåter vi i dagsläget till alla förnumstiga stollar att älta på olika Bajenforum. REDAKTIONEN orkar inte helt enkelt. Försök att hajja att det fortfarande finns Bajare som på allvar vill se Gayprideveteranen Janne Mian kvar i föreningen.

Nåväl, till politiken. Den socialistiska falangen gav sig ganska enkelt när vi diskuterade ration snygga brudar i olika politiska grupper. Ju längre vänster ut på skalan man kommer desto färre påsättbara alternativ finns det per 1000. Om inte någon pervers typ nu gillar kvinnor som anstränger sig för att förfula håret, inte använder smink eller parfym, klär sig i schaviga secondhand-paltor och på inget vis framhäver kvinnliga attribut.

Fast politik är egentligen inte heller vår grej så REDAKTIONEN singlade slant om det skulle bli guess her muff eller Anglofilism. Med det “iffiga” myntet blev det Anglofilism. Håll till godo!

Så stilrent, så precist, så hållbart än idag, så brittiskt!

Advertisements

9 Comments so far
Leave a comment

Vidrigt, säger vi på Södermalm och kring Gullmarsplan.

Comment by HFB

See lads: Thats entertainment!
Underbart säger Flempan Boys.

För övrigt har vänstern en starkare laguppställning när det gäller muffs for rough ups…Dinamarca, Jytte Guteland och Maria w

Försvaret med Maud, Husmark Persson och Sabuni representerar samhall
/Ulfen

Comment by Ulfen

Fuck the world…

Comment by Hackney Hardcore

Apropå “Guess her muff”. Kommer Redaktionen följa höstens omgång av “Ensam mamma söker”? Och i så fall, blir det nån recension av årets deltagare?

Comment by E. Mike

Inte bara följa. Vi törs lova en storsatsning. Härligt programkoncept! Det man sett av mammorna känns lovande. Skanky hoes är en amerikansk term som poppar upp i skallen.

Comment by kritaen5a

Härligt! Jag ser fram emot att läsa om “skanky hoes”, “horiga MILF:s” osv. Dom övriga psykfallen som läser här kommer nog också älska det…

Comment by E. Mike

Stommen vill tipsa redaktionen om chavs hemsidan som ni kan läsa om hos oss. Borde passa er bra! 😀 /mvh the real englishman

Comment by stommen

REDAKTIONEN kan bara tacka för ett riktigt gott skratt men samtidigt gräma oss att vi inte hittade det guldkornet först! Inte likt REDAKTIONEN. Chav culture….

Comment by kritaen5a

Blir det någon rapport från peking av redaktionen under helgen eller?

Comment by Hackney Hardcore
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: