kritaen5a


Blomqvisteffekten!
September 13, 2010, 19:09
Filed under: Uncategorized

Så var vi då inne på vår fjärde tränare (nåja tre och en halfte) sen starten på säsongen 2009 och vilken eufori som bjöds. Verkligen “fotbollsgodis”. REDAKTIONEN visste vad som väntade. Vi har sagt det förut och nu säger vi det igen. Det spelar ingen som helst roll vem som är huvudansvarig för det bortskämda och löjligt överbetalda gäng horungar som utgör vår spelartrupp. Jarpa kommer fortsätta bli uppsnurrad och David kommer fortsätta mata in bollar mitt i dödszonen framför eget mål och snart är Linus väck. Då blir det inga mål alls! 

Tar vi inte tre poäng hemma mot Degerfors så åker vi ur! Borgqvist må varit usel men Blomqvist är sämre! Nu sågs dessutom Peter Thunell orerandes mot domslut vid sidlinjen. Är han Jeppes sidekick nu??? Framtiden är verkligen inte ljus.

Fy Fan för Väsby!

Advertisements

4 Comments so far
Leave a comment

Det var den sämsta rapport jag någonsin läst på ss idag drån FB vs DFG.

Comment by hackney hardcore

Det är bara kickersgäng som gör upp icke matchdag långt ifrån sin egen hemstad.
Har ingenting med fotbollsvåld eller dynamik att göra.
Det var en företelse som startade för många år sedan. Nu vill visst alla vara med.
Trist utveckling.

Comment by H. Rudolfsson

Har troget gått på SöS sen man var en liten parvel. Har varit med om degraderingar och uppflyttningar. Har stått och frusit på ruttna IP:s i fler bondhålor än jag kan räkna under något av våra otaliga besök i näst högsta ligan.
Har sett usla, ruttna och korrumperade ledare, tränare, spelare, och styrelsemedlemmar komma och gå. Har gett och tagit på läktaren, och ibland på gatan. Har sett och upplevt fler kriser än katastrofmyndigheten. Men jag har alltid fortsatt att gå, alltid fortsatt att stötta. Har aldrig gett upp. Men nu funderar jag allvarligt på att skita i alltihop. Tror att det är den totala bristen på framtidshopp och den totala bristen på Bajenhjärta (Åsa undantagen)hos dom som som styr föreningen som får det att kännas helt hopplöst. Vi är fanimej närmare ettan än allsvenskan, ekonomin är körd i botten och ändå så är det enda man ser oengagemang, inkompetens och tjafs hos alla företrädare för klubben. Dom enda som kan hålla huvudet högt är dom engagerade supportrarna. Hur blev det så här? Fy Faaaan!

Comment by BAJSTORSK

Det värsta tycker nästan jag är det faktureras pengar från självaste styrelsen som om det inte fanns någon botten!! Hutlöst vidrigt!

Comment by Kdog
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: