kritaen5a


FRANZÈNEFFEKTEN
September 22, 2010, 11:20
Filed under: Uncategorized

Det börjar bli många effekter att hålla reda på som Bajare. REDAKTIONEN ger er innerspåret på vad som utspelade sig igår.

Hos de dryga 5000 som fortfarande bryr sig sökes det ivrigt och föreståeligt efter en frälsare. Den nya dödsryttaren är Roger Franzén. Det kunde ju inte börjat sämre för han. Simona Helg behövde lite extra mys under täcket och det blev discilpinär åtgärd som följd. Så nu är väl skitsnacket i truppen snart igång igen. Krav är ju inget “killarna” gillar har REDAKTIONEN förstått.

REDAKTIONEN är mycket glad och lite förvånad över de tre poäng som Hammarby IF,  med sedvanlig möda oavsett motstånd, bärgade igår mot ett lag som sjunker genom tabellen som ett bojsänke. I en måstematch. Ordet trendbrott känns aktuellt. Nu bör vi vara klara för Superettan även nästa år. Mer än så kan man tyvärr inte förvänta sig av våra bortskämda spelare.

Extra bra igår var att Jarpa äntligen var bänkad. Tänk att det behövdes ett tränarebyte för det.  Hopf några riktigt vassa räddningar när det som bäst behövdes efter att “killarna” inte orkade springa längre. Drygt minute 70.

Mest korkad PFO som med 30 sekunder kvar av matchen bara skall spela av det uppe vid hörnflaggan men är så obotligt målkåt att han tar ett taskigt avslut istället och riskerar en klar trepoängare för “en skön grej”. Tack och lov hade Boll-Kallen bättre fotbollshjärna och gömde sig själv och extraboll så det tog målisen 30 sek att hämta bollen och så var matchen slut.

Thank Fuck for that!

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: