kritaen5a


Äventyr i svampskogen
October 7, 2010, 08:07
Filed under: Uncategorized

Tidigare i år körde REDAKTIONEN en svampspecial för våra läsare. Hur många av Er som lyckades hitta en liten skog att leta svamp i vet vi faktiskt inte. REDAKTIONEN har sett många skeva Bajare under säsongen men få uppenbara svampkosmonauter. Lite synd faktiskt. REDAKTIONEN lever dock som den lär. Parallellt med “de lite roligare svamparna” är det ruggig Trattkantarellssäsong just nu. 199:-/kg på ICA MAXI är priset på dessa läckerheter. Så här se de ut.

Enkel ekonomisk logik säger att något som är lätt att hitta och samtidigt kan säljas dyrt är av intresse för den girige. Eller ett tillfälle för den förslagne. Delar av REDAKTIONEN trivs i svampskogen. Av olika skäl. Senast REDAKTIONEN var ute och representerade blev det skön dynamik i sann REDAKTIONSANDA. I skogen fanns tyvärr inga Bajare men väl en random Thaibrud. Se bild för association hur de vanligen ser ut.

REDAKTIONEN hade givetvis hittat mycket mer svamp än thaihoran som var utsänd i skogen av sin så älskvärde svenske man. Han gillade mer att åka bil och titta på aik när de spelade ishockey sa hon. REDAKTIONEN grep tillfället i flykten. Langade över 2 och ett halvt kilo Trattkantarell för en avsugning och som hon sög. Det blev en riktig REDAKTIONSLADDNING rakt ner i halsen. Job done!


3 Comments so far
Leave a comment

Ni är så otroligt jävla skeva gubbar!
Keep it up…

Comment by Conny

Var fan bara tvungen att dela med av lite fett äkta svärd och mysby-box i prag.

Comment by pippin

Se upp för “dom gröna svamparnas syraman” där ute i svampskogen bara…

Comment by E. Mike
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: