kritaen5a


Kulturnyheter – UPPDATERAD!!
October 13, 2010, 09:33
Filed under: Uncategorized

UPPDATERAT NEDAN!!

REDAKTIONEN missar som de flesta vet inte mycket. Från bakgatan till kulturredaktionerna har vi bevakning. Kritaen5a är cementerat som ett mycket starkt varumärke. En fyrbåk av pondus bland alla skitbloggar och mediakonglomerat. Vi ses av omvärlden som allomvetande, vederhäftiga och jävligt avundsvärda. Förståss. Klart som fan!

Nu senast är det en debil jävel på journalisten.se som försöker göra sig ett namn på REDAKTIONEN och KRITAEN5A. Kjell Häglund är ett gnagarsvin,  och som alla andra gnagare är han ovanligt ful och dum. Dessutom har han mage att kalla sig redaktionschef. Vänta dig en stämning fittunge. REDAKTIONEN (och alla närliggande variationer) är ett registrerat varumärke och det tillhör oss.

Nå, här får Ni några axplock från en förvirrad textmassa (förtjänar inte ens att kallas krönika) han spytt ur sig angående vår vän Lasse Anrells klädval och REDAKTIONEN.

Citat 1. Det som får mig att undra är Aftonbladets stora urspårning i den här machofärgade traditionen: Lasse Anrell, ledande sportkrönikör i landets största dagstidning tillika välkänt högaktiv Hammarby-supporter, har i år drivit hård kampanj mot AIK och Djurgården för deras huliganproblem – samtidigt som han på bild poserat iklädd Hammarbyhuliganernas T-shirt med texten ”Krita en 5:a”. Slut citat 1.

Det är ingen T-shirt, det är ett statement.

Citat 2. Det är omdömeslöst nog att han i sin yrkesroll (den publicerade bilden togs under fotbolls-VM i Sydafrika) bär en tröja vars textfras är slang för att tigga fem gram droger. Än värre att han inte är ovetande om att det är Hammarbys ökända huligan-firma BBS som ligger bakom tröjan. Redan 2008 hyllade han deras blogg som en av sina favoriter med motiveringen ”Den kanske inte är helt politiskt korrekt, men ofta mycket rolig”. Slut Citat 2

Ni börjar hajja nivån nu väl? Hur lätt  är det nu för tiden det är att bli “redaktionschef”? REDAKTIONEN orkar inte ens börja bena i felaktigheter och tankefel. Värre blir det. Fittmongot är riktigt i trans och bjuder på följande rader.

Citat 3. Huliganerna kritar sina femmor för att bli höga under sina läktarupplopp och slagsmål. Att Anrell offentligt torgför denna huliganslogan i både en krönikehyllning och på bild är en direkt legitimering av hela denna kriminella subkultur, och både hans och Aftonbladets trovärdighetsjälvmål i läktarvåldsdebatten. Slut Citat 3.

Nej, vi har inte hittat på det. Snubben har faktiskt på fullt allvar skrivit så!! Slut nu?? Nä, fanskapet är nu riktigt uppe i PK-nirvana. Håll i galoscherna!

Citat 4. Men allra värst är hela summan av Anrells olika uttryck av missriktad klubbkärlek. Slut Citat 4.

Så skriver bara en totalt avskärmad horunge om supporterskap. En person som tycker om “trevlig fotboll”. En stolle som “håller på ett lag”. En fett äkta horunge framavlad av en syfilissjuk ölsubba 9 månader efter att hon blivit påsatt av hela lokala pizzerians kretiner i utbyte mot några lakritsshots! Kort sagt HÅLL KÄFTEN om saker du inte begriper dig på!

UPPDATERAT!!! Det är lite kaos på REDAKTIONEN idag. Vilket tryck! För första gången någonsin är vår bästa referent “www.aik.se/guestbook”!! Lika äckligt som det låter. Dessutom pumpas det på med sökningar på Lasse Anrell (The Good Guy) och Kjäll Hegglund (The Bad Guy). Eftersom få saker är så underhållande som sandlådefighter journalister emellan uppdaterar REDAKTIONEN händelförloppet som det spelats ut i media under dagen. Live and direct from REDAKTIONEN BROADCASTING.

Först ut var Kjäll med följande skittext (Vi ville inte länka tidigare utan snodde helt enkelt utan att fråga, som vi ofta gör):  http://www.journalisten.se/kronika/24876/sportjaev-aer-inte-en-bagatell

Lasse Anrell är ingen horunge som bara tar en massa skit så hans svar kom rätt omgående. Journalistiskt knä i pannan på horungen Kjäll. http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article2488730.ece

Men Kjäll ger sig inte utan knåpar ihop följande rappakalja: http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article2489466.ece

Det är utvecklingen fram till nu. Stackars Chilenska gruvarbetare som nu hamnar helt i mediaskugga av KRITAEN5A.

Advertisements

4 Comments so far
Leave a comment

Kjell, utvecklingsstörd gnagarjävel, sluta jiddra med Lasse nu, är du snäll…

Comment by E. Mike

REDAKTIONEN håller så hög nivå att det börjar bli löjligt. Vis av erfarenhet så kan inte ens REDAKTIONEN bibehålla denna kvalité och litterära skarpsinne. Sluta på topp?

Comment by HFB

Redaktionen tycker att Lasse är bra. Det är han! Jag heter egentligen Kjell och är utvecklingsstörd. Dra era egna slutsatser av detta.

Comment by Åke

Bara att stava KJELL med Ä är värt en ordentlig jävla käftsmäll. Ge fan i vår Anrell!!

Dulle does drugs!?

Comment by kuken ballen eyravallen
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: