kritaen5a


HATA!
October 28, 2010, 07:01
Filed under: Uncategorized

Vilken jävla pärs det var igår. Fotbollsmördarna på förbundet hade skickat en av sina värsta nickedockor till domare. REDAKTIONEN har en Most Wanted Hit List på domarna i Sverige. Det är fet-Martin 1 & 2 samt Strömbergsson som toppar. Nu blev det ett namn till. Tobias Mattsson heter svinet som i 120 minuter igår pissade på Bajen. Vilken jävla horunge!

Hjärtfel har fanskapet också. Hoppas det förvärras och vi slipper se dig på Söderstadion igen. För här hör du inte hemma din jävla inavlade värmlänning. Att Kalmar inte lyckades vinna trots den sjuka insatsen är ett verkligt bevis på rätt inställning från Bajenspelarna. Frampiskade av en sjukt taggad publik. Vilket drag. REDAKTIONEN var så adrenalinladdad att det var ohälsosamt! Fett äkta regn. Fett oäkta att stå med filt runt axlarna innan man skall slå straff. För helvete!! Vilken jävla hets mot Kalmarspelarna och väldigt oväntat att hordomaren skulle välja målet framför östra. Han gjorde vad han kunde. MEN DET RÄCKTE INTE!

En annan horunge som helt enkelt bara skall ha stryk är den skalliga fittan i kalmar. Hur jävla vidrig är inte Rydström? Håll dig i någon villaidyll utanför skitstaden du bor i. Får REDAKTIONEN syn på dig så är det färdigspelat.

CUPFINAL!! PÅ SÖDERSTADION!!! Tyvärr kommer det vankas mer marginalare, huliganpäron och klackturister då. Så Ni som var där igår. Köp biljett idag! Säsongen lever och ett Cupguld skulle väga upp en del av all skitfotboll man fått uppleva iår!

Nu skall REDAKTIONEN försöka samla ihop skallarna….

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

Ja fyfan va förbannad man var igår på horan Mattson! Men ack så skönt att vi tillslut plockade det. 8 tusen bijetter var tydligen sålda.. nästan 2 tusen valde att stanna hemma pågrund av regn, är man bajare har man väl fan varit med om värre än regn! Är väl dessa turister å lite andra vi får se 13:e, men men, SÅ JÄVLA SKÖNT MED VINST TILLSLUT!

Forza Bajen!

Comment by Danne B

Nu var det endå så att några medgångare orkade sig dit fast regnet stod i vägen. Som vanligt så har vissa inte förstått att Bonde Bajarna köpte plåtar till matchen för att stödja ekonomiskt. Skulle varit så hela säsongen istället ?!?!?

REDAKTIONEN levererar som vanligt fett äkta material. Se er i vår styrelse skulle vara äkta vara. KEEP UP THE GOOD WORK!

/ Bajen

Comment by MAXAD IRONI

För mycket “skit” och upprymda känslor kan få även den bästa att tappa konceptet och perspektivet lite. Listan är givetvis REDAKTIONENS egna men HFB och alla Hammarby glömmer ALDRIG Anders Frisks insatser och “uppträdande” 1998 mot Öster.
Vi Glömmer och Förlåter det Aldrig.

Comment by HFB

Han ser ut som en blandning av hockeybögen Johan Thornberg och koksBaren Håkan

Jävla äckel fitta!

Comment by blocksupa

Medfödda hjärtfel brukar slå till förr eller senare. Vi håller tummarna. JÄVLA HORA!

Comment by HFB
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: