kritaen5a


Bara Bajen
November 2, 2010, 08:03
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN brukar givetvis kolla in andra Bajensidor till och från. Inte för att det skulle kunna finnas något vi inte redan vet bättre eller något vi skulle kunna överträffa rent stilistiskt.

MEN idag hittade REDAKTIONEN något riktigt tänkvärt för alla de Bajare som fann  det lämpligt att hylla spelarna efter 1-2 mot öis i avslutningsmatchen. Sidan www.barabajen.se hade en väldigt pedagogisk artikel, om precis hur usla horungarna+ledare+styrelse+alla andra som borde känna sig delaktiga, varit iår. REDAKTIONEN väljer av hänsyn till artikelförfattaren bara att klippa in en del av artikeln. De som vill läsa hela får klicka sig till sidan. Undvik dock forumet som är sprängfyllt av elit-Bajare med “jag-har-mer-info-än-dig-och-vet-bäst”-hybris.

Trailer:

“Som vi ser har vi inte varit sämre än 23:e lag sedan 1950-51 (1952-53 delade vi plats 23 med ett annat lag). Plats 23 betydde 2010 en sjundeplats i Superettan. För att hitta en sämre placering än den 2010, får vi gå tillbaka till 1949-50, då Hammarby vann den tredje högsta serien. Det var 60 år sedan.

Sedan 2006 har Hammarby på fyra säsonger dalat ner i tabellplacering med en accelererande fart. Från 3:e bästa lag ner till 24:e lag på 4 år.”

Bra skit! Med detta publicerat hoppas vi nu att spelarna inser att allt annat än en seger i cupen gör dem historiskt sämst alla kategorier. Så är det. Det är så vi behandlar dom.

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

Från Forumet!

Det finns bara en enda sak som är viktig med denna Cupfinal. Det är seger!
Att Bajen visar att vi KAN vinna. Att på plats få stå att vråla ut ren och skär extas av seger. Precis som mot kalmar senast. Det är viktigt! Därför kan alla som bryr sig om Bajen redan nu börja ladda upp för en publikansträngning som överträffar semifinalen. Spelarna skall inte få stå och gömma sig! De skall förstå att en hedersam förlust existerar inte! VI SKALL VINNA!

Att få komma ut i Europa kan vara kul men vi vet alla vad som händer. Några Bajare får en eller två roliga resor men så fort vi lottas mot Moldavieåttan eller liknande är det nattinatt. Går INTE att jämföra med Cupguld! Oavsett hur jävla sunkig Cupen är. Efter att vi vunnit kommer Cupen få helt annan glans. Precis som allt annat vi rör vid! Enkelt!

Marsch eller inte? Inte viktigt!
Bengaler eller inte? Inte viktigt!
Böter eller inte? Inte viktigt!
Tifo eller inte? Inte viktigt!
Fullsatt eller inte? Inte viktigt!
Europaplats eller inte? Inte viktigt således!
Vem som vinner allsvenskan? Inte viktigt!
Bara bra att mff vinner så våra bekväma spelare inser att det är bara seger som gäller. Dessutom är det ganska ofta så att laget som vinner serien ofta sopar hem cupen av bara farten. Laget rider på framgång och självförtroende. Har man däremot missat seriesegern i sista matchen blir det tyngre och mer press att ladda om.

Inga ursäkter, inga förhoppningar om enkla vägar, inget annat än fokus på att bara KÖRA, KÖRA, KÖRA!

Comment by OTH

nuff said! Bra sagt! Horan, horan, horan, helsingborg, horan horan horan helsingborg, horan h, horan h, horan horan horan helsingborg å mera öl å mera öl

Comment by Nicolas
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: