kritaen5a


Elin Bjerre
November 18, 2010, 22:23
Filed under: Uncategorized

Årets Robinson vet REDAKTIONEN inte riktigt vad vi skall tycka om. Att spännbögen Paolo tycks gilla att se sig själv i bild framgår tydligt. Likaså att han har en förkärlek till alltför tighta kläder. Precis som fittan Rydström. Vilket borde vara svårt att hitta då han är rätt liten, om än vältränad. Han försöker sig dessutom på någon sorts drillsergants kroppspråk och ordergivning med hela handen. Trist typ!

Genomgående för Robinson är ju det lite mer vida urvalet av personligheter än i de riktigt slaskiga dokusåporna. Nackdelen med Robinson är ju att det är på tok för lite sex och fylla. Förra året highlight var en snabb flukt på milfen/porrmamman Suzannas silikonpattar. Grattis, REDAKTIONEN bjuder på bild.

Suzanna var en klassbrud i stil med Helena Seger som inte drog sig för att säga att något som var gott knullade i munnen. Trashigt! Tyvärr var Suzanna blåst bortom all hjälp och lierade sig med ett sällsynt odugligt råsundafetto. Fy fan, men så var hon från någon bonnhåla också.

Iår är det fortfarande rätt öppet ock pakterna bryts upp i en virvlande fart. REDAKTIONEN har utan möda hittat en klar favorit. Unga och pigga Elin Bjerre. Brutal i tävling och dessutom lantligt käck. Säkert riktigt pigg i bäret. Perfekt kuksugarmun och saftiga lår. Förra veckan tokdominerade Elin dels i gyttjeboll där hon inte drog sig för att sticka huvudet i leran för att agera mänsklig broms. Fina shots på bajpaketet blev det! Elin fick som tack för det ryggen full av glasfiber men gnällde inte över det. Tänk om Rami S. drabbats av samma otäcka skada… Nåja, nog om den lata fittan. Elin brottade senare i samma program, adrenalinstinn som REDAKTIONEN på finkel, ner två motståndarkvinnor! Vilken Amazon. Bäst av allt? Hon kan kicka boll. Så vi stoppar in henne i Pudding BK av bara farten.  Vem orkar bry sig om Bajens “Silly season”? Vi har bara råd och kompetens att signa forna HTFF-spelare ändå.

För de som fortfarande är tveksamma till REDAKTIONENS fascination så är Elin lika snabb i högklackat som nyligen avpolletterade F. Söderström var i fotbollskor på Haninge IP i vintras. Klass!

Bänka er nästa torsdag klockan 20:00 med snorren i handen och toapapper tillhands. Var snabb när Elin väl är i rutan för det tar inte många sekunder innan Paolo dyker upp likt hackspetten i Kalle Anka och sabbar allt.

Extra bonus dessutom att skratta åt den lika pinnsmale som oduglige bögen Markus 22 år som i dagens program blev tillsagd av en 47-årig kvinna att han inte är något hot fysiskt. Hahahahahaha, kan det bli mer förnedrande!!

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

underbart…länge leve liket glasfiber är rätt braändå

Comment by crankare

Du gör precis som du vill. Jag är jag och kan inte vara någon annan. Om du läser vidare så ser du att jag är olycklig, inget mer med det. I min blogg skriver jag precis det jag vill och rättar mig inte efter vad någon annan tycker.

Jag hoppas du hittar bloggar som du känner att du får ut mer av.

Comment by Molly - MOLKAN.SE

För de som undrar hur REDAKTIONEN kan släppa igenom detta inlägg vill vi bara svara att flickebarnet förmodligen följt våra råd att ladda sig med magiska svampar. Vi får ta konsekvenserna som de män vi är helt enkelt.

Comment by kritaen5a

Hej Molly! Mitt namn är E. Mike. Jag är ett Bajensvin, och jag kan göra dig lycklig igen! Prata med dom gröna svamparnas syraman nästa gång du är ute på äventyr i svampskogen, så får du mitt nummer…

Puss i ljumsken!

Comment by E. Mike

Jag vill ha nummer…

Comment by hackney hardcore
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: