kritaen5a


Svinhugg går igen
December 3, 2010, 08:31
Filed under: Uncategorized

Putin och någon sheik har köpt sig VM. England och många andra är upprörda. REDAKTIONEN såg det komma en mil bort. Fotboll har för länge sedan upphört att begränsa sig till 90 minuter sparka och spring. För Er som har det lite svårt med den globala bilden räcker det att se hur vårt eget horförbund agerar. Som ett eget litet mikrokosmos av vänskapskorruption, girighet och maktfullkomlighet.

Bakläxa för vårt vanligtvis älskade England. När valet till president för FIFA avgjordes var vår fete svenska mutkolv från UEFA huvudfavoriten. Han gick bland annat till val på ökad öppenhet i FIFA. REDAKTIONEN hatar Fat Cat. Från botten av vårt hjärta och önskar livet ur honom och har talat om det för honom också. Men mer korrupt än Blatter hade han aldrig klarat av att vara. Fat Cat trodde sig ha brittiskt stöd men de sålde ut sig till Blatter mot vaga löften om framtida VM. Karma.

REDAKTIONEN förutspår att om “det nya landslaget” skall spela i något av dessa VM så är det bara att att spela precis samma fotboll som “det gamla landslaget” gjorde.

Bajen?? Vad är nytt?? Precis som REDAKTIONEN sa  finns inga pengar alls att köpa spelare för. En Stockholmskille, som gjort 11 mål i Väsby iår, valde Åtvid framför oss. Där är nivån. Hoppas det sjunkit in bland alla rosa moln-svävande värvningsdrömmare. När väl tillräckligt många köpt säsongskort kommer resten av HTFF att skrivas över. Bengalbonanza snart för dem som får det att kila i flanellen av det.

Nä, nu kommer det sitta fint med ett pattknull!

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Bättre med ett table fuck!

Comment by blocksupa

HAHAHAHA……fan va kul!!

Comment by Bulten

Vilka korrupta jävla as! Klart England ska ha VM.

Comment by E. Mike
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: