kritaen5a


Karma!
February 7, 2011, 17:51
Filed under: Uncategorized

Det finns inte alltför många roliga amerikanska TV-komedier. Men “My name is Earl” är jävligt kul. Karma! Som du sår får du skörda. Nu utspelar sig ett underbart “kärleksdrama” inför öppen ridå här i Sverige. Dessutom i Fotbollsmiljö. Killen som mumlade för mycket för att få vara tv-kommentator har återigen bytt upp/ner sig till något lite snyggare och rejält mycket “tackigare”. Vi börjar med en bild på Helena Hysén när hon snärje Glenn Ingvar Hysen.

Sen klipper vi in följande från hennes egna berättelse hur “de goa göbbarna och deras Ador” behandlade Helena.

Det finns dock en hake: Glenn är gift och har två barn. När Helena arrangerar ett möte drabbar kärleken dem med full kraft. Han lämnar sin familj, men det är hon som blir utfryst. Fotbollsfruarna i IFK Göteborg bär sig häpnadsväckande illa åt och massmedias intresse för kärlekshistorien är ofattbart idag, drygt tjugo år senare.

Möt en ung, vacker och tilltufsad kvinna, som kämpar i tuffast tänkbara motvind för att skydda den växande familjen mot illasinnade rykten och omild behandling. En kvinna, som på grund av allt detta idag är en stark, rak kvinna i sina bästa år, som inte älskas av alla, men av dem, som betyder något i hennes liv.

Vi spolar fram bandet….

Helena har plufsat till sig under de goda åren och Glenn håvar in storkovan på Unibet-reklam och andra riktiga kvalitetsproduktioner!

Nu har dock Glenn fått tag på en Stockholmsmilf (nåja) och har äntligen fått lite rejält sex för första gången på bra länge. Helena rapporteras rasande. Hon vägrar skriva under skilsmässohandlingarna. Hahahahahahahahahahaha! Så kan det gå!

Så här ser nya (s)pöket ut. Marie Brogren, både tandsköterska och statist i reklamfilmer. Hahaha, 45 bast men lägger ut Facebook-bilder på sig själv som om hon vore en osäker 19-åring med egen blogg. Det var länge sedan REDAKTIONEN gottade sig åt Se & Hör. Det här är bara för kul. Lika trashiga individer som i “My name is Earl” och samma sköna konsensus!


5 Comments so far
Leave a comment

en hora, två horor tre horor hej!

Comment by blocksupa

Skit ska skit ha!

Vart är listjäveln? Uteblev den?

Comment by Fru Utter

Marie Brogren försöker se lite småkåt ut. Resultat: ett fatalt misslyckande hehehe… Är hon gnagar-brud?

Men, vilket drama. Hur ska det sluta?

Comment by E. Mike

Hej!

Jag undrar en sak. Varför vill vissa kvinnor ha män som inte är singlar? Det finns säkert många bra män som är singlar. Jag tycker det är dålig stil att vara delaktig till att ett äktenskap tar slut. Om man blir kär i män som är gifta så slutar det troligen med att man blir ensam. Jag skulle inte vilja vara delaktig till att ett förhållande, en förlovning eller ett äktenskap tar slut. Varför vilja ha det liv som någon annan har när man kan skapa det själv med någon som är singel?

Comment by Anonymous

Tänkvärt!

Comment by kritaen5a
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: