kritaen5a


Återställare
April 5, 2011, 08:02
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN fick sig ett gott skratt igår när horförbundets nya anti-bengal-aktionsplan implementerades i tvillinghorungarnas skitderby. Men i de roande bilderna på rejält bengalbrännande och småskrattande horungar (både stora och små) som tågade av planen igen dök en otrevlig figur upp i de värmande bildkaskaderna som förmedlades. REDAKTIONEN satte direkt skrattet i halsen. Möjligen den största dödgrävaren av svensk fotboll någonsin satt där svällande fet på ett podium. Svensk fotbolls Jabba the Hutt.

 Skröplig, insvept men vid liv satt han där Lennart Johansson. Han överlevde tyvärr röken. Återigen blev REDAKTIONEN påmind om hur oäkta svensk fotboll är. En gång i världen, för jättelänge sedan, skapade en ung man med stor entusiasm embryot till vad som idag är “produkten” Allsvenskan. Clarence von Rosén hette han. Där har ni ett namn med lite stuns. Efter lite mankemang i uppstarten så blev det snart rätt med en vandringspokal som Örgyte IS vann som första lag 1904. Sen rullade det på i sakta lunk.

Någongång i slutet på 1990-talet började de inavlade kromosombastarderna på förbundet/aiks kansli i samspel med de alltid lika lättillgängliga horbarnen på Aftonhoran att misskreditera hovstallmästaren (snygg titel) von Rosén. Sisådär 40 år efter hans död. Ähmenfyfan! Von Roséns pokal må ha en viss svag doft av nazi-Tyskland men den är originalet.

Där är den. Mitt i bild. Von Roséns pokal. Drygt 100 år dög det innan vår smällfete mutkolv ville göra som alltid horungar från solna gör. Stjäl av andra och skriver om historien.

 Lennart Johanssons pokal har sedan den bastardiskt introducerades hunnit ollats av Peter Holm (Bajen alltid först)och ett antal kvartsfigurer från diverse skitgäng. Sedan har den skurits upp, bänts isär och skändats å det grövsta med radering av det enda som är riktigt äkta i svensk fotboll.

Ni vet var ni kan köra upp den Era vidriga fotbollsmördare och horbarn!

Dog svensk fotboll igår igen eller verkar det inte nu som om allt fler fritt tänkande människor börjar inse hur jävla uselt svensk fotboll styrs??

Advertisements

7 Comments so far
Leave a comment

Ni är medvetna om att Clarence von Rosen är hedersmedlem i AIK va?

Comment by Anonymous

Klart vi är. Förbundet och aik är samma sak. Extra vidrigt därför att en annan aik/förbundspamp utan skrupler tar till smutskastningskampanj för sin egna låga mål. Lite mer dif-fasoner egentligen.

Comment by kritaen5a

R.I.P

Comment by HFB

Jävlar så mycket hat. ^^

Comment by Anonymous

någon som gör “^^” tecknet är aldrig att räkna med. Skippa det

Comment by H1tler

Hmm.. Även om “fotbollen var bättre förr” så vet jag inte om jag kan hålla med REDAKTIONEN i deras hyllning till Von Rosén. Som sagt, gubben var ju trots allt gnagare. Dessutom en bild där gubben posserar med hyllande ifk gbg och malmö-spelare. Men men, smaken är som baken..

Comment by Guvernören

I “von Rosén-gate” är det mest en fråga om att det var inte bättre förr, men det är sämre nu! Någon hyllning är det verkligen inte tänkt som. De verkliga fotbollsmördarna skall jagas som de horungarna de är.

Comment by kritaen5a
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: