kritaen5a


Dags att vakna!
June 13, 2011, 19:38
Filed under: Uncategorized

Börjar bli dags för vår lilla Bajen-trupp att vakna nu. 3 raka utan vinst och ändå får vi på REDAKTIONEN höra att spelare som haft problem med Bajen-fans förr under småtimmarna på krogen (mitt under säsong) än en gång är ute och krökar sig dyngfull till 4 på morgonen. Mitt under säsong. Samtidigt står vår lagkapten efter 1-1 mot Falkenberg och försäkrar om att “allt är under kontroll”, “säsongen är lång” och “det är bara 5 poäng upp till tabelltoppen”. DET ÄR REDAN 5 POÄNG FÖR MYCKET. Att det dessutom lallas på träningar och skojas på nätet gör inte saken bättre. Det ger oss inte direkt intrycket av att ni spelare bryr er om allvaret i situationen.

Vi Bajen-fans, oavsett kategori, må ha stort tålamod och en hög smärttröskel. Men visar ni inte respekt för klubbmärket och kämpavilja på plan så kommer vi komma efter er. Som REDAKTIONEN redan sagt förr så är det er spelares huven som kommer rulla om vi inte åker upp denna säsong. Glöm inte det.

4 5 6


2 Comments so far
Leave a comment

“If you ani´t Cav, you ani´t!”, och flera av spelarna är inte det. Dags för rensning och in med nytt. Spelare med lite pondus och tyngd, krigarmentalitet, som kan spela fett äkta grisfotboll och vinna matcher.

Nog är nog idag!

Comment by E. Mike

enda som fungerar e fan sema, monday, sinan, dahl.

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: