kritaen5a


Bra att veta
June 30, 2011, 12:12
Filed under: Uncategorized

Kan alla jävla horungar till läsare inse att REDAKTIONEN har totalkoll på Er? Så varför i helvete var det en besöksdipp ala grande under midsommarhelgen? Var ni ute och spelade kubb eller gick tipspromenad? Ni är fan sorgligare än vad vi kunde ana!! Bajen hade trots erbarmlig leverans 9.000 pers senast. Vi leverar ständigt högkvalitativt och ändå smet Ni iväg för lite logdans. Ni skall passa Er för REDAKTIONENS vrede!

Trots det bjuder vi Er på lite lättförtjänta pengar. Nästa match är mot de alltid så farliga Östers IF (det som tidigare, innan aik, var förbundets eget lag). De lurade på ett mycket fult sätt av oss målsprutan Freddy Söderberg. Killen har själv gjort lika många mål som vår anfallskvartett Runström/Sinan/CG och Paulinho orkat med tillsammans. Freddy – Fuckin – Söderberg öser in mål i skitserien Superettan och han kommer med all säkerhet att näta mot vårt ihåliga försvar. Sätt er och grunna på det en stund och se vad Ni kan komma fram till.

Noterbart från Dam-VM är att utan spelare från vårt stolta Pudding BK i startelvan är det svårt att ens slå Colombia och givetvis kommer fotbollsrobotarna från Nordkorea att mangla Sverige om Dennerby inte snabbt sorterar om i laget. Tyvärr har han målat in sig i ett hörn och lämnat de flesta från PBK hemma. Nationen står och faller med Josefin Övist! Hon gör vad hon kan för att promota damfotbollen. In med “Jossan” från start!!

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Comment by HFB

det var den frågan jag ställde mig också ett tag när det gäller krita?

/Springskor

Comment by hackney hardcore

Min önskedröm är att bli massör i Pudding BK.

Comment by E. Mike
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: