kritaen5a


Bajen – Mallorca och Pubstormningen på Jameson Pub
July 16, 2011, 02:20
Filed under: Uncategorized

Alla vet väll vid det här laget att ett 80-tal gnaget stormade en pub med drygt 50-60 Bajare i häromveckan. Och alla har nog också läst det oändliga skitsnack som skrivits på diverse Bajen och gnaget-forum. REDAKTIONEN väljer att inte skriva nån rapport eftersom det mesta redan sagts, men vi väljer att saxa ett inlägg vi läst som vi tyckte va intressant bland all denna rövsörja som skrivits (vi kan med en gång säga att trovärdigheten hos skribenten till detta inlägg behöver inte ifrågasättas. alla som vet vem skribenten är, oavsett lagtillhörighet/stad/land, vet att det inte är nån skitsnackare det handlar om):

“Ok gnaget, skippa skitsnacket och säg bara om jag har rätt eller fel nu.

Ni var exakt 87 grabbar samlade på Mosebackesuteservering. Er svarta kille stod tom i dörren och räknade in er. Innan ni taggade mot oss hade S****ior ett snack inför alla där han sa följande “KGB kommer aldrig våga komma ut och om de gör det är polisen alldelles för få för att kunna göra något” och att “de som springer behöver aldrig komma tillbaka.” Sedan tog ni med er en massa stolar, flaskor och askkoppar från ett ställe på vägen som ni öste över vår uteservering och de grabbarna som stod där. S****ior själv stod längst fram och sulade in stolar i dörren.
Men han var också JÄVLIGT snabb att vända på klacken direkt när vi börjar ta oss ut och själv ta löpet som en jävla kenyan. Dessutom får han med sig fler av killarna brevid.

Om detta inte stämmer gnaget så är det inte jag som hittar på utan några av era egna yngrekillar som ljuger. “Det var fett pinsamt” var orden de beskrev det hela med.

Om man kommer med lindade händer och tandskydd vill man väll boxas? Ja, ett gäng av oss skadade oss. Men inte av smällar utan av allt skit som kastades. Era skadade killar är de som vi sprang ifatt och sopade med nävarna. Ni sprang för en snuthora innan vi ens hinner komma ut! Sen en fråga till, vad hände med VAPENFRITT??!! Vad är skillnaden med att komma upptoolade med en hel jävla uteservering och att komma med några bollträn? En av våra har mist synen på ett öga pga skärsår i ansiktet!”

Vissa gnagare hävdar att han golar och att snuten kan använda detta (!?), andra hävdar att det inte ens alls gick till så som han säger. Många har valt att inte kommentera. Om det nu inte gick till som det beskrivs, vad är det då han golar om? Går inte riktigt ihop.. Avd. gnaget-logik?

REDAKTIONEN

Advertisements

4 Comments so far
Leave a comment

Pissa på aik

Comment by Dirr

av filmen att döma så uppfattar jag det som när FB´s ammunition tar slut så börjar dom o springa,varpå KGB mfl rusar ut, en kille “hinner” ( är ingen Afrikan)så han hinner inte undan. VARFÖR lämna en av sina egna o inte så upp?

Comment by Kat-C

va själv där och måste säga att det var bra beskrivet, men vill tillägga att det inte bara var skär sår under och över ögat utan även ett antal sparkar ( om man kan kalla det när det stampas på en liggande person) som ska ha skadat ögonens nervsystem. Det som gör saken ännu sjukare är att personen som utsattes för denhär behandlingen inte va på samlingen utan åt på en närliggande restaurang med sin pappa, han kom bara för att hälsa på alla.
ni har än en gång tagit allt för långt, och borde tänka om ni verkligen hör hemma på fotbolls scenen eller om ni ska starta ett förortsgäng i stället…
ni är trots allt dom enda som har tagit ett liv i ett box i sverige, och trots att ni alla verkar lida utav en grov mytomani så är i alla fall det ingenting som ni kan blunda för eller ljuga bort.
jag vill bara tillägga att jag hoppas att du lyckas tillfriskna så mycket som det går, lycka till!

Comment by söderomsöder

Länk till filmen?

Comment by kryp
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: