kritaen5a


Hmm..
July 19, 2011, 03:11
Filed under: Uncategorized

En fråga bara i all denna hets om att KGB inte åstadkommit nåt och inte är bland de “4a stora” bla bla bla..  Vad har dfg/dy vunnit de senaste 6-7 åren??

Vad REDAKTIONEN kan minnas så har vi i Bajen (förutom mindre lyckade grusgropsbox mot gnaget och gbg) de senaste åren upprepade gånger kört mot och samtliga ggr kört över firmor från hbg, malmö, gais och x antal mindre landsortsfirmor. Vi har tillsammans med gnaget varit de enda lagen som stökar i stort sett varje derby och i alla andra större matchdagar oavsett borta eller hemmamatch och oavsett division. Har också varit i särklass hetast vad det gäller spontana box, pubstormningar och allmänt gatustök på stan firmor emellan de senaste åren. Vi hade även under några år sveriges i särklass bästa yngrefirma där vi körde över i stort sett allt vi mötte.

Så REDAKTIONENS stilla undran till er är, förutom att kasta glasflaskor mot gnaget i Vasaparken och hetsa i Globen på hockeymatcher, vad fan har dfg åstadkommit? Ni har ju åkt på stryk mot ALLT ni mött senaste 6-7 åren. Inte ens lagen från Skåne har ni kört över.. LOL.

Advertisements

1 Comment so far
Leave a comment

Helt rätt, vi tillsammans med gnaget, är det som stökar, sedan vi åkte ur har man hört om lugna derbyn, inget krig vid södra osv.

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: