kritaen5a


UtbildningsREDAKTIONEN presenterar stolt
July 28, 2011, 12:38
Filed under: Uncategorized

I ännu ett samarbete med, den numer tyvärr ganska livlösa organisationen, Huliganpäron så bjuder Utbildnings-REDAKTIONEN på en modern historielektion feat. The Clash. Ni som numer kryssar runt i Notting Hill Gate i Hugh’s och Julia’s fotspår och känner Er metropolitiska skall veta hur det var innan “sofo-fieringen” drabbade området! Då stadsdelen fortfarande var vid liv skall tilläggas för Er som fattar extra trögt.

Nu går alla Ni horungar och köper Sandinista. Läs med i texten om Ni har svårt med engelskan och fråga oss om det är några svåra ord Ni inte förstår. Kom nu fan inte och säg att REDAKTIONEN inte tar ansvar!

Advertisements

6 Comments so far
Leave a comment

Jag gillar bajenbloggen men snälla ni. Sluta använda versaler i meningar med t. ex. Ni, Er osv. Det är en skymf mot vårt skriftspåk och ska aldrig användas. Er blogg ert val.

/Nordkorea

Comment by superior

Då skall vi se Herr Språkpolis! Bajen är med stort B till att börja med. Horunge! Det om något är en skymf.

Vidare kan REDAKTIONEN inte annat än fundera på om din skalle varit utsatt för trubbigt våld på sistone med tanke på hur illa formulerad din kommentar är.

Slutligen. Vad gäller “vårt skriftspråk”. Hade du följt med lite bättre i skolan hade du vetat att på samma sätt som du skriver andra personers namn med stor bokstav, är det gammal kutym att även skriva deras pronomen med versal. En trevlig liten artighet som så sakterliga dör ut i den allmänna stupiditetens tidevarv som nu råder. Något du uppenbarligen är en del av. REDAKTIONEN medger att våra läsare inte på långa vägar förtjänar vårt artiga tilltal men vår förhoppning är att tillsammans med Emy, Huliganpäron och alla andra goda krafter bygga upp ett nytt och bättre samhälle.

Now, Fuck Off!

Comment by kritaen5a

Även Försvarsmakten skriver Du, Ni, Er osv.
REDAKTIONEN är väl ändå Bajens försvarsmakt, så det är väl bara rätt?

Comment by pälskuk

knula lik

Comment by hackney hardcore

REDAKTIONEN har vid flertalet tillfället försökt stava korv-ingvar, allmänna, solna och osymmetriska fetton vid ogörliga tillfällen tidigare. Dock utan framgång.
Allmänna Rules. Alla Är Välkomna.

Comment by HFB

londonescortguide.com

Comment by hackney hardcore
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: