kritaen5a


Och där dog fotbollen ännu en gång!
July 31, 2011, 17:00
Filed under: Uncategorized

Hahahahaha, REDAKTIONEN vrider sig i skrattspasmer. Krigsrubrikerna kring alla “läktarKRIG” är ju sedan länge så urtvättade att rubriksättarna inte vet hur de skall göra. Fotbollen är ju sedan länge redan död och begraven. Det tragikomiska i att se fete Hor-Hansson med bestämt kroppsspråk blåsa av nere i Malmö är så sympotatiskt det kan bli för svensk fotboll och den vansinniga linje man valt att hantera sin engagerade publik. Den publik som håller betydligt högre klass internationellt än vad spelet på plan gör. Men just nu är det tyvärr som det är. Fortsätter det på inslagen väg är fotbollen snart helt hockeyfierad. Dvs. makten förskjuts från storstäder till små skithålor inte ens värda epitetet stad.

Nåväl. I diverse tvivelaktiga publikationer försöker nu de olika “genierna”, som är satta att bevaka svensk fotboll, att lösa “problemen”. Det  verkliga problemet är ju att det från början inte fanns något “problem”. Innan alla vansinniga förbud och godtyckliga bötningssystem implementerades.

Allt högtravande snömos må vara underhållande för oss insatta men några lösningar är det ju inte. Lösningen på “problemet” ser ut så här:

 

Det är inte ens vi på REDATIONEN som fnulat ihop den. För det gjorde en herre vid namn Isaac Newton. För jätte, jätte, länge sedan. Långt innan ens dinosauriekolumnisterna (finare än krönikör) på REDAKTIONEN var framavlade. Med tanke på att Ni horungar som läser här inte är mycket smartare än Gris-Laul och de andra gratisätarna så får Ni anledningen till varför det blivit som det blivit på de svenska arenorna. I klartext. Enkelt. Mycket enkelt. Newtons tredje lag. På engelska. För det blir så mycket mer dynamiskt då!

To every action there is always an equal and opposite reaction: or the forces of two bodies on each other are always equal and are directed in opposite directions.

Så!

Advertisements

7 Comments so far
Leave a comment

såååååå präktigt och duktigt gjort av han att avbryta matchen!!!!!!!

vad är det för jävla fittor som styr det här landet?

Comment by hackney hardcore

That´s precisely the issue at stake here… Summan av alla krafter i positiv riktning ska vara lika med summan av alla krafter i negativ riktning. Problemet idag är ju att de negativa krafterna som verkar på svensk fotboll är så mycket större än de positiva krafterna, att ekvationen som sådan inte längre är sann.

Problemet är som sagt smutsiga små svin som svff, politiker, journalister med flera. De som vill att allt ska va tillrättalagt och “gulli-gull”, saft å bulle, sitta i varandras knän och alla älskar alla, å comba ya…

Hate society!

//Wee mental Mikey

Comment by E. Mike

Nja, ekvationen stämmer. Precis som du säger så är förbund/media/polis just nu i förarsätet och driver igenom den ena negativa stolligheten efter den andra. Men ju stolligare beslut desto fler avbrutna matcher. Aktion och motreaktion. Allt fullt förutsägbart.

More oppression, more repercussion. Simple!

Comment by kritaen5a

hardcore we r hardcore

Comment by hackney hardcore

Ber om ursäkt att jag länkar till Aftonhoran, men artikeln är intressant. Iofs visste/misstänkte man väl redan att så är fallet, men ändå..
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/article13401771.ab

Comment by BAJSTORSK

Intressant att “stockholms” syndromet har nu dom sista gångerna utspelat sig i Malmö.

Comment by Kat-C

nu ere bara att vi turas om att stå i moståndarklacken i den trendigaste hoodien, de festaste glajjerna, med skrevet packat med smällare, så gör vi bagdad av planen om vi ligger hopplöst under fram till typ 80onde, så får man ta några salvor för laget tills man hunnit fly. se där, svff kanske hittat på något sätt för oss att ta oss tillbaka halvsvenskan.

Comment by rövpannan
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: