kritaen5a


History in the making
August 2, 2011, 09:33
Filed under: Uncategorized

Förra årets säsong var som alla vet historiskt usel. Efter 18 omgångar förra året hade vi 25 poäng. Iår 26. Kan denna supergalaktiska förbättring möjligen förklaras med att de tydligen ganska usla BK Vargarna (nedflyttningsplats i div. 2) slog ut oss tidigt i svenska cupen och att “killarna” (d.v.s. de jag-svaga, överbetalade, överbeskyddade, omhuldade små horungarna) iår kunnat koncentrera sig fullt ut på seriespelet? REDAKTIONEN undrar!

Men tyvärr. De minst usla av övriga skitgängen i den erbarmeliga Superettan har nu börjat lägga i en växel och börja plocka poäng lite tätare. Förra året var det efter 18 omgångar 5 poäng upp till kvalplats. Iår 6 poäng. Skall “killarna” mäkta med 17 poäng på resterande 13 matcher så vi får ihop “hela”43 poäng som förra året vilket då räckte till en åttonde plats. REDAKTIONEN tvivlar. “Killarna” visar gång på gång med all önskvärd tydlighet att vi inte skall räkna med dem i kampen om uppflytt till Allsvenskan.

Hammarby IF skall OMEDELBART sluta upp att förlänga de utgående kontrakt som äntligen är på väg att gå ut.  Inte en enda jävel skall vara kvar. Rensa ut skiten så snart det finns möjlighet. REDAKTIONEN vet att inte en enda spelare går att sälja så det är bara att bita i det sura äpplet och låta kontrakten rinna ut. Men för helvete. Vem fan vill se Castro-Tello leka runt i 4 år till? Vem fan vill sponsra Mondays alla (och många är det) fysiska och psykiska krämpor i två år till. Detta är spelare som medverkat till att vi nu befinner oss en poäng över en historiskt låg nivå. Nu är det dags att ställa “killarna” på Malmskillnadsgatan om de vill tjäna sitt uppehälle. 500:- kanske någon är beredd för att pröjsa för andra tjänster än deras fotbollsmässiga. En del av dem är ju riktigt petita.

REDAKTIONEN förväntar sig att José, David, Gerrbrand, Gaete, PFO, Sema mfl. mfl.  inte erbjuds nya kontrakt och att vi på allvar börjar leta spelare utanför HTFF, sportchefens omedelbara vänkrets, första bästa provspelare eller gamla rostiga Bajen-hjältar.

REDAKTIONEN

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Man kan spela bra mot lag som Assyriska och sen torska mot jävla horungar från Landskrona.

Comment by Dirr

Word!!!

Comment by Anonymous

Nu e det slut på det roliga! De spelare som inte kämpar kommer få en enkel biljett till Karmanjakas mörkaste arbetsläger…

Comment by E. Mike
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: