kritaen5a


Katarsis
October 22, 2011, 20:44
Filed under: Uncategorized

Vår mardröm är över. Er har precis börjat!

REDAKTIONEN erkänner att vi för en gångs skull missbedömt en situation. Vi var säkra på att horungarna från sundsvall skulle rädda oss kvar.  Att våra egna horungar skulle klara det av det såg vi som en utopi. Så, “Snuffe” kan dra åt helvete. Fy fan! Skoterraggarna firade som galna när de borde suttit och skämts som hundar. Hammarby IF anno 2011 fixade er uppflytt. Just nu är hatet mot sundsvall nästan lika starkt som det mot horungarna från solna (som för övrigt duckade som strykrädda hundar idag). Någon sundsvallshorunge på radion sa att när de trodde att Ängelholm ledde med 3-1 så var det dags för plan B. Vilket då borde vara att vinna sin egen match! Dra åt helvete och hoppas ni åker på så mycket kuk nästa säsong att ni lägger ner verksamheten helt och hållet.

Vidare. Kväljande att se Bajare hylla spelarna för att vi hänger kvar i Superettan. För föreningens skull är det givetvis glädjande men nu gäller inget annat än att rensa bort i princip alla jävla spelare som förpassat oss ner i Superettans bottenslam. Utan nåd och pardon. Inget snack om Bajenhjärtan eller annat. Rubbet skall väck. Skall några undatag göras är det för yngre och lågavlönade spelare som möjligen kan säljas vidare. Tre namn kommer vi på. Hopf, Törnstrand och Christer G.

Nu är det dags att stegla alla jävla as som satt oss där vi är. Elitbajarna som kuppade in spårvägsasen, spårvägsasen, styrelsemedlemmar som lägger kraft på att få dif att spela på VÅR nya arena, aeg, sportchefer som förnyar kontrakt med oduglingar som Castro-Tello och Monday J, spelare som två år i rad visat undermålig inställning och kvalitet. Kan nu alla inse att vi utan Linus Hallenius grymma säsong förra året fått kriga för överlevnad precis som i år.

Gustaf Grauers. Om du nu mot all förmodan skulle vara kvar. Sluta steka runt krogen och fokusera på det du skall. Inga fler kontraktsförnyelser!! Fatta det! Två år i rad har nu befintlig, ÖVERBETALD, trupp visat att de inte har vad som krävs. Nu är det dags att visa hänsynslöshet eller avgå.

Absolut igenting har varit bra med årets säsong. Den har varit en enda lång plåga. Vissa kanske tycker att publiksnittet hemma borde varit högre men REDAKTIONEN är realister. Vårt hemmasnitt är fanimej helt osannolikt med tanke på vad biljetterna kostar kontra vad som bjuds på planen. Utan det stödet hade Hammarby IF konkat och dött sotdöden. Det spelades bättre fotboll och visades mer hjärta på KGB Open än vad som skådats på Söderstadion iår. Bortastödet har varit enastående. Publiken, oavsett kat. C eller pajashattar, har aldrig vikt ner sig. Vi har burit horungarna på våra axlar i en tusenmilamarsch genom helvetes hårdaste prövningar. VI supportrar, oavsett kategori eller grupptillhörighet, tog säsongen i hamn. Alla andra har svikit. Det är vi och ingen annan som är Hammarby!

Ta bara en horunge som Rami S. som exempel. Visst har han ett kontrakt. Men agerar han som den auktoritet som han värvades som? En toppmålvakt med stor rutin. En gigant att luta sig emot. En ikon som skulle ge hela försvaret självfötroende. NEJ! Han sitter som en ryggradslös amöba och suger föreningen död på blod och pengar utan att skämmas. Rami visar NOLL ambition att ta tillbaka sin plats i startelvan och motivera det förtroende Hammarby IF gav honom. Dansa i TV och sitta i soffan hos skabbludret Malou går bra. Att gå igenom smärtgränsen för Bajen gör det inte. Rami är bara en symbol för allt som är sjukt i Bajen. Men det är er tur att lida nu! Detta kommer bli den längsta försäsongen någonsin. Vår ångest är för tillfället över. Er har precis börjat alla jävla horungar som sänkt Bajen. Ni skall jagas och lynchas precis som Gaddafi.

Med fotbolls-Gudens försyn är vi kvar i Superettan. Utrensningen börjar nu!

Den öppna säsongen på horungar är nu officiellt igång. Run, rabbit, run!

Advertisements

12 Comments so far
Leave a comment

Ord Upp.
Säsongens bästa inlägg blev några Sanningens Ord.

Let’s Have It.

Comment by HFB

Gillar

Comment by Nikkisixx

Word. Äntligen dax för rensning….. två sketna säsonger är två för mycket. Var rötan sitter är ännu diffust, men det är bara börja arbeta systematisk….. det kan fan inte bli sämre i alla fall!

Comment by Angus Young

Kan inte annat än att hålla med. Grymt bra skrivet

Comment by Nicke

gott snack! bra att du fick med att sundsvall e horungar, det har jag aldrig tänkt på

Comment by Anonymous

Tredje gången gillt 2012.

Comment by Dirr

Sanna ord!

Comment by Fru Utter

Jävligt bra skrivit.Mådde illa när töntarna stormar planen som om vi vunnit sm-guld.Bra att du fick med äckel araben oxå.

Comment by 123

Det nådde aldrig fram till Årsta IP.
http://www.dn.se/sthlm/polisens-fynd-ett-grishuvud

Comment by HFB

Dagens jävla sanning! Hissa döskalleflaggan!

Comment by Anonymous

välkommen till falkenberg…

Comment by Anonymous

Oerhör lättnad men samtidigt så får man inte glömma horungarnas usla inställning match efter match, bort med de flesta.

Comment by skewed
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: