kritaen5a


Arna Lind Kristinsdottir – Fett äkta dammålvakt!
January 4, 2012, 15:49
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN ser med stor förnöjsamhet att utrensingen i fotbollens spelartrupp fortsätter. David senaste “killen” som får försöka hitta ny en klubb (hahahaha) och egen målis att överlista. Att slippa Davids lönekostnad innebär väl att vi kan ta in två bättre spelare till samma slant.

Den i särklass tyngsta löneposten blir vi dock inte av med. Rami. Ett år till skall sång och dansmannen sitta på bänken och sprida dåliga vibrationer. Högst lön – sämst leverans. När han försvinner kan vi plocka in tre allsvenska lirare för samma lönekostnad. TRE! Så jävla illa är det. Ha det i bakhuvudet nästa gång ni ser hans ryggradslösa uppenbarelse fuska sig runt Årsta IP med allsköns påhittade blessyrer och fantomsmärtor! Horunge, REDAKTIONEN räknar ner dagarna tills du försvinner.

Vi frågar för en gångs skull Er läsare om Er åsikt. Vilken av dessa två estradörer vill Ni helst se på Bajens uppvärmningar 2012 tillsammans med Johannes Hopf. För Er som fattar ovanligt trögt finns det en ledtråd i rubriken…

Alternativ Arna – Garanterat billig underhållning

Alternativ Rami – Värsta jävla felrekryteringen någonsin, tillika den kostsammaste! Dessutom är hans skitblogg den mest ointressanta bloggen i hela cyberrymden. Jävligt trist typ helt enkelt. Känn hatet din mänskliga blodigel!

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Helst ingen av dom, men måste jag välja så tar jag subban från Island.

Comment by Dirr

Dembo är klubblös. Känns självklar. Behövs ett par stora dasar som kan sätta skräck i truppen.

Comment by john Ausonius

Arna kan väl ta platsen genom ett så kallat ‘fas-3 jobb’. Billigt som faan för Bajen, staten betalar, och samtidigt med samma kvalitet fotbollsmässigt som med rami på den platsen.

Comment by E. Mike
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: