kritaen5a


Aktion (med uppdatering)
January 31, 2012, 23:52
Filed under: Uncategorized

Vi på REDAKTIONEN samarbetar inte gärna i initiativ tagna av gnagare och djurgårdare, detta vet ni säkert vid det här laget. Vill vi Bajare få nått gjort så gör vi det på egen hand. Men efter de senaste händelserna innan, under och efter hockey-derbyt mellan dif och aik där svensk polis gick till brutalt angrepp med våld och trakasserier mot hundratals, förmodligen tusentals, oskyldiga människor som inte ville göra annat än att kolla på en hockey match så vore det tjänstefel att inte visa vårat stöd för våra rivaler.

Detta handlar inte bara om dif och gnaget, detta handlar även om Bajen. Detta handlar om oss idrottssupportrars, oavsett kategori, rätt att kolla på idrott utan att bli trakasserade och misshandlade av en hänsynslös polismakt.

REDAKTIONEN ber därför våra läsare, oavsett lagtillhörighet eller kategori, att precis som oss göra en JO-anmälan mot polisen. Hur gör vi det? tänker ni. Skitenkelt. Allt ni behöver göra är att gå in här: http://joanmalan.wordpress.com/. Kolla på klippet som visas (andra klipp där liknande saker sker funkar ockå) och följ sedan instruktionerna. Detta tar max 5 minuter. Det är redan uppe i flera hundra anmälningar och siktet är inställt på att få det till tusentals. Det enorma extra pappersarbete som detta innebär för polisen är en riktig nagel i ögat på dom. Enda sättet att stoppa övervåldet är att vara så obekväm mot polisen som möjligt. På gatan har dom batonger så där vinner de nästan alltid, men byråkratiskt har de ingen chans mot oss.

Vi länkar även till en läsvärd krönika från svenskafans.se av en helt vanlig supporter som delar med sig av hur han upplevde derbyt: http://www.svenskafans.com/fotboll/Positiv-laktarkultur-Nar-gladjen-forsvann–432485.aspx

Enda sättet att undvika liknande händelser är att enas. Nästa gång kan det va din oskyldiga flickvän, lillebror, farbror eller vanliga polare som drabbas av polisens batongrapp i bakhuvet. Då är det redan försent.

Gör som REDAKTIONEN och stå upp mot det vidriga polisvåldet.

Sent tillägg:

En bra och mycket tydlig bild av hur våldsutövande drabbar betalande åskådare och individer som inte gjort ett skit fel. Visst finns det en och annan skev person i “klackarna” men de är försvinnande få jämfört med alla jävla  fega och våldsfixerade inavlelsbarn från obskyra byar i norra norrlandsinland som tillåts vara poliser. Inte undra på att poliser aldrig har vänner, bara kollegor. Värre horungar än fb, det säger inte lite det!

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

På Bajenkvällen smäller det ordentligt.

Comment by Go Bananas

Fan kan ibland förstå att vissa personer även jag ibland får smaka lite batong.. men när oskyldiga tanter,barn, & kvinnor får det då har dem förklarat krig mot alla sorters publik.

Comment by doris

Oavsett färger så är det dax o slå tillbaka!. Skulle vilja se aftonHORAN ställa frågan nu om man är rädd för våld av “grabbar” eller av GRISEN!

Comment by Anonymous

KGB är Sveriges största firma.
Ultras och andra aktiva måste stötta klubben och livstilen enda in i döden om inte av ren kärlek så av ren pliktkänsla mot sin älskade klubb för att utgöra skydd mot dessa vilda anhängare från andra delar av staden och solna stad.

Här kan man låta sig använda det härliga begreppet “It aint over until the fat lady sings”
därför att Hammarby Fotboll kommer att finnas kvar även när inte vi vandrar på jorden och det är vår skyldighet att stå upp för klubb och folk sålänge vi kan gå.

Ny arena betyder desutom att vår klubb blir finare och vi kan börja om från början med kvalité på alla fronter.

Vi kommer att vara ledande inom ett par år.

På Planen på läktaren och gatan.

HAMMARBY ÄR VÄRT ATT BEVARA
I dess konfektion som den alltid har varit och det är din och min uppgift att se till att den förblir på det viset.

Passivitet lönar sig icke längre. Vinnarmentalitet och utveckling på alla fronter måste här företas!
Vi kan inte vika oss för själar som inte vet vad som är bäst för klubben.
KGB kan tyckas vara hjärndöda men så är inte fallet. Firmor är lika bra som den stora massan sålänge hjärtat klappar för laget!

Härligt skrivet på SF!

Comment by Go Bananas

Här och nu förklarar JAG personligen KRIG mot Polisen.

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: