kritaen5a


Bajendag – 115 år!
March 7, 2012, 07:57
Filed under: Uncategorized

Dekret från REDAKTIONEN till fotbollssektionen. Skippa de grå matchställen nu! Inte nog med att det inte finns något som helst positivt förknippat med de, de är jävligt fula dessutom. REDAKTIONEN drar sig till minnes Manchester United anno 1996. United hade då ett grått bortaställ. 4½ (fyra torsk och en oavgjord!!) match blev det i de gråa ställen innan Alex F. fick nog och tvingade av spelarna dräkterna i halvtidsvilan borta mot Southampton för byte till tredjestället. En del av spelarna hävdade att det var svårt att upptäcka sina medspelare och därför spelade så dåligt. Nu gav REDAKTIONEN dessutom “våra egna killar” ännu en ursäkt till sitt egna usla spel. Om inte Manchester United kan spela i grått hur skall de? Så grönvitt idag tack. Eller, om nu bortaställ skall “exponeras” mot fansen, de traditionella tigerränderna.

Hockeyn har match ikväll. Efter en olyckligt illa timad formsvacka är det åter fart på rören och skärpa i skotten. Bajen Fans Hockey skall upp i ettan. Med samma stöd som i sista matchen i Alltvåan är det en formsak.

Bandyn lirar också ikväll. Fy fan vilken jävla bonnhåla till skitstad som står för motståndet. Det är märkligt hur man kan hata något som är så fegt, intetsägande och komplexfyllt. Semifinal tack!

På gatan är det så enehanda dessa dagar att REDAKTIONEN inte orkar rapportera. Det är bara samma gamla; Bajenseger, Bajenseger, Bajenseger, Bajenseger.

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: