kritaen5a


Everyday a sucker is born
March 23, 2012, 20:55
Filed under: Uncategorized

Det kan väl inte undgått någon att Hammarby Handboll (som alla andra Bajensektioner till och från) haft det tungt ekonomiskt på sistone. Orsakat av fartblindhet och inkompetens hos tidigare styrande. Att REDAKTIONEN efter matchspeakerns minst sagt övertydliga och lätt påfrestande raljerande i onsdags skall behöva återberätta vad som hänt i ärendet känns överflödigt. Även för totalt obildade horungar borde bilden vara klar. 1346 personer har pröjsat in 1000:- vilket för Er korkade jävla as innebär 1.346.000 stycken blanka och skinande enkronor.

Nuvarande styrelse har gjort ett styvt jobb och sanerat det mesta av skulden så Handbollsförbundets agerande var redan från början ett jävla skämt. Men de fick lära sig att utsätt Bajare för en orättvisa så jävlar! I onsdags kokade Eriksdalshallen trots förlust och för en gångs skull kan REDAKTIONEN köpa “skit i tabellen Bajen bäst ändå”. Elitlicens och Kval var ju bästa tänkbara scenario. Värre blev det dock när två efterblivna djävlar på aftonbladet satte sina namn, Erik Karlsson och Johan Flinck, under en minst sagt bisarr artikel. Per Aplegren skulle plötsligen vara den “okända räddaren”. Jamenfyhelvetesåbradå! Era jävla kioskmongon till horungar!

Per Apelgren  är en cancersvulst av det mest elakartade slaget. REDAKTIONEN som har vänner överallt vet att Per ute i Sätra/Skärholmen med omnejd blåst många “vänner” på stålar. Pers girighet överträffar allt och REDAKTIONEN är absolut säker på att dessa 200.000:- kommer med en baktanke. Nuvarande styrelse har sanerat ekonomin. Något de förtjänar all heder av. Nu börjar det givetvis åter att bli intressant att sitta där. Bomstopp för nykomlingar med högtflygande planer och försäljarsvada an befalles!

Dessutom är han del av Spårvägsasen som satt oss i Superettan utblottade som ett skitfult tjackluder. REDAKTIONEN har gjort ett överslag och kommit fram till att Per Apelgren är skyldig Hammarby IF 99.800.000:- efter sin första återbetalning. Ditt rykte i Bajenkretsar är inte upprättat, du är och förblir en första klassens horunge som gör bäst i att hålla dig borta.

REDAKTIONEN vill avslutningsvis ta tillfället i akt att tacka Kristian Meijer i Lugi för en särdeles usel insats senast. Han skall dock ha ett erkännande för att inte fick för sig att “hyssja” som riktigt inavlade bonnjävlar gör. Att highfiva på eget initiativ var faktiskt snyggt. Även om man är jävligt ful och kommer från skåne..

 

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

så jävla bra sagt

Comment by blocksupa

Parasiterna måste bort från Bajen!

Comment by E. Mike
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: