kritaen5a


Harry Roberts
May 28, 2012, 08:06
Filed under: Uncategorized

Förra hemmamatchen visade asen i blått sitt rätta ansikte och läggning. Poliser är våldsfixerade jävla grottmongon utan förmåga till urskiljning eller empati. Inte sällan jag-svaga bonnläppar som gått igenom livet utan riktiga vänner. Hur kan man annars förklara det urskiljningslösa våldsanvändandet även mot supportrar som inte gjort ett skit eller på något sätt utgör ett hot. Tala om psykopatbeteende. Blir man snut så får man ju iaf. kollegor och det är ju alltid något.

Mycket har hunnit hända sedan dess. Hammarby IF har som förening visat en härlig ryggrad och varit väldigt tydlig hur man ser på situationen. (Läs här: Article.aspx?id=99c5c241-3863-466a-9f0d-ee54bce1b759 ) REDAKTIONEN är inte helt förvånad. Det ser inte bara (något) bättre ut på planen utan även på kansliet. Vad som är av yttersta vikt är att så många som möjligt nu JO-anmäler de lagbrott de utsatts för. Snuten har vissa befogenheter men de är fan inte allmätiga som de själva tycks tro (till viss del kan man ju förstå dem med tanke på den, även med Nordkoreanska mått mätt,  löjeväckande statistiken över hur få som fälls i internutredningar).

Dessutom skall alla Bajare (även REDAKTIONEN) vara jävligt tydliga med att oavsett vilket Stockholmslag som utsätts för S/M-läderbögen Agdurs (foton finns givetvis) nya, så kallade taktik, skall visa sin avsky mot snuten och utan betänkligheter stödja andra som utsätts för den här sortens myndighetsövergrepp. Inget konstigt i det, ibland måste man tänka lite längre än näsan räcker.

Sen en påminnelse till alla. Det finns absolut ingenting positivt att vinna från att fraternisera med snutar. Supporterpoliserna kan verka vara spännande inslag i miljön. Dessutom kommer de säkert att bedyra att vad som skedde var fel i förtroliga samtal. Men det är deras jobb. Vinna förtroende, kartlägga vänskapsband, spela polare och sen försvinna spårlöst när det hettar till. När du sen sitter i förhör kommer du inte se skymten av din “kompis”. Glöm aldrig det. Det gäller givetvis även privatlivet. Snutar skall isoleras, marginaliseras och förpassas till sin egen genomsjuka vänkrets där “kårandan” är viktigare än det de säger sig företräda.

REDAKTIONEN anser att ingen snut alls är välkommen på Söderstadion. Detta gäller även snutar ur tjänst. Hammarby IFs hela arv och historia gör att vi inte är en lämplig förening för er (med litet e). Vi står för allt ni inte är en del av. Vänskap, dynamik, kaos, missbruk och sann glädje.

Advertisements

6 Comments so far
Leave a comment

HFB lyfter ödmjukt på kepsen för ett av REDAKTIONENS bästa inlägg so far.

Nolltolerans-Inga Grisjävlar på Söderstadion.

Comment by HFB

ACAB. Oavsettt färger så är hatet mot grisen ännu större o en dag så….

Comment by Anonymous

Söderoffensiv! FTP!

Comment by GeneralUtter

grymt skrivet, ACAB

Comment by en platta & en femma

Hörde en radiointervju med en snubbe som var sååå jävla glad över att han äntligen hade kommit in på Polishögskolan, EFTER SJU försök!!! De första sex gångerna ansågs han alltså av ngn anledning inte lämplig som polis. Sånt säger väl en hel del om urvalet till poliskåren.

Comment by subuntex

Sant, sant. Dock inte att förglömma, poliser är som alla människor. Dvs 95% är kompletta idioter, men det finns faktiskt en och annan som är vettig. För övrigt är jag helt klart imponerad av Hammarbys inställning, att man faktiskt som klubb säger ifrån. För den som så vill så skulle jag kunna skriva ett längre inlägg om polisens problem på ordningssidan men jag är tveksam till hur intresserade ni är av en historia som börjar 1965.

Mvh/Tropp

Comment by Troppen
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: