kritaen5a


IBRA
June 20, 2012, 18:28
Filed under: Uncategorized

Ja det blev ju ett jävla skit EM som ni alla säkert redan märkt. Som vanligt presterar vi mot de stora nationerna och faller mot de små horungarna. Som tur är så räddade Zlatan och Mellberg vår svenska ära genom att visa vilket virke vi är av. Zlatans hån av den ukrainska vänsterbacken som gnällde och filmade hela tiden. Mellbergs glidtacklingar över hela turneringen. Zlatans utskällning till Joe Hart när han knuffade till Elmander efter 2-1 målet mot England. Mellbergs totala viking-mentalitet när han sprängde in 2-1 målet med skallen mot England. Och så självklart Zlatans flykick på Seb Larssons inlägg mot Frankrike, hade han inte träffat bollen så hade han definitivt sparkat skallen av Mexes.

De Svenska stålet BITER.

MED NYA TAG. MOT RIO.


3 Comments so far
Leave a comment

En steamad hoppspark av Zlatan som till och med gjorde Dan The Man i Solna avundsjuk.

Comment by Anonymous

Javla vad kasst skrivet, ar det en ny kronikor som fatt halla i pennan, nagon javla idoldyrkan for hororna som bara kan prestera nar det inte galler nagot.

Comment by Anonymous

knip käft din lilla horunge. Zlatan och Mellberg presterade på hög nivå genom hela mästerskapet och ska hyllas för det. att sedan resten av laget gör bort sig och inte presterar kan varken Zlatan eller Mellberg stå ansvariga för. hylla den som hyllas bör. vm i Brazilien känns jävligt mycket sexigare än en trött kvartsfinal i Gdansk, eller nåt annat rövhål i öst-staterna, som vi ändå hade förlorat. de som förtjänar det behöver allt stöd de kan få. utan dessa grabbar kan vi glömma allt vad mästerskap heter.

och vare sig det kommer nya skribenter eller inte så ska DU hålla käften. passar det inte så kan du dra.

REDAKTIONEN

Comment by kritaen5a
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: