kritaen5a


Årets Hjälte
June 24, 2012, 11:45
Filed under: Uncategorized

Så har det hänt igen. När oddsen är så grymt emot träder en liten, men modig, tjej in och ställer situationen på ända.

Förra sommaren var det Emmy som räddade livhanken på det fåtal skräckslagna gnagare som vågade stå kvar när KGB-krossen malde fram och blodet stänkte på Folkungagatan. När The geezers körde en klassisk “var man för sig”-kaos-flykt i ena riktningen kom Emmy ensam i andra. Fett äkta!

Detta års hjältinna heter Sara. I ena ringhörnan REDAKTIONEN. Cyniska och empatilösa dödsknarkhuliganer. I andra Sara. Den enda champion som mamma Anette hade att skicka fram. Men undrens tid är inte förbi. Rättfärdigheten segrar emot alla tänkbara odds. Glöm nu inte att be mamma om förhöjd veckopeng och skicka en påse supersalt till oss på REDAKTIONEN. Det lönar sig att vara en storsint segrare…

Med dessa övertydliga exempel på hur inget är omöjligt skickar vi med varm hand över till Greg som inspiration inför dagens ödesmatch. Ni kan scenen från otalet nummer Hollywood-produktioner. Kan lilla Sara segra mot den allmäktiga och ojämförbart hårdföraste av alla BLOGGAR skall “The boys” kunna vända trenden och göra det ingen annan klarat av hittills i ångesttillvaron som kallas Superettan. Slå de obesegrade östers if från väcksjö. Dessutom med Goliaten Freddy S. som ostoppbar målspruta. Kan Sara kan “killarna”.


Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: