kritaen5a


MEGA-FÅN
August 5, 2012, 09:15
Filed under: Uncategorized

Med anleningen av den vidriga utvecklingen hos de som anser sig bekämpa den moderna fotbollen med modern läktarkultur har REDAKTIONEN nu letat fram en mer lämplig arena åt Megafånmannen de flesta känner som Katten om inte “försöket” upphör direkt!

Klipp och klistrat från Svenska Innebandyförbundets hemsida:

2009-10-19 12:00

     Vi söker hejaklacksledare till VM!

Svenska Innebandyförbundet söker efter två personer som kan leda och ansvara för den svenska klacken på VM under finalhelgen 11-12 december i Västerås.

I arbetsuppgifterna ingår att organisera mötesplats för supportrarna innan match, leda den svenska klacken i arenan, ha med hejaramsor samt svara på eventuella frågor på plats runt matchprogrammet. Svenska Innebandyförbundet står för resa T/R till Västerås, boende 1 natt på hotell samt matchbiljetter till finalhelgen. Avresa är fredagen den 11 december kl 12.00 från Stockholm. Avresa efter finalen den 12 december.

Vi ser att de som söker har erfarenhet från liknande uppdrag. Skicka in frågor, intresseanmälan och referenser till x.x@innebandy.se. Senast fredagen den 30 oktober vill vi ha din intresseanmälan. Du måste vara minst 18 år för att söka.

Visst finns det en viss tradition med megafåner i Bajens läktarhistorik. Men vi var inte först att använda otyget och skiten försvann tacksamt nog.

Att behöva ha någon som drar igång ramsor åt oss, manar oss att hålla upp halsdukar och förtydligar att det är två minuter kvar av matchen är så jävla fett OÄKTA det kan bli. Hela andra halvlek var en jävla plåga av förnedring över att behöva vara en del av spektaklet. Som ett ambulerande jävla gycklarfölje. Vi kände oss som dif kort sagt.

Nedan ett axplock av bilder på “supporterkulturer” som kört megafoncapo innan oss.

Fet ful dalmas!

immiffiff – Sveriges absolut mest konstruerade och icke-dynamiska  “läktarkultur”.

dif – men här väljer REDAKTIONEN att lägga in en bild på Melker-Megafon istället. Tydligen skapar han på egen hand ett jävla drag på Blackebergs Basket. Men han ser välkammad ut så han får funka som placebo.

REDAKTIONEN skulle kunna fortsätta i all evighet. Bajen går i täten eller så ignorerar vi. Skicka megafånhelvetet åt helvete! Trumman har redan dödat 75% av spontanitet, humor och hat och har folk att sjunga som från en låtlista.Läktarlegender som Schultz, Gurra, Kracke mfl. mfl behövde ingen jävla hjälp för att dra igång ramsor. Ge katten lite munvatten eller hitta någon annan med lite lungkapacitet och fett äkta stämband.

Advertisements

4 Comments so far
Leave a comment

trummor & megafåån!! here comes the bajen guys

Comment by konrad

tack för de orden. efter säsongen 2012 dör allt. laget uselt. ultrapacket tar över. söderstadion rivs. skit!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment by kravallbollkalle

Trumman borde försvunnit för länge sen…tillsammans med alla flaggviftande stjärtryttare på bortamatcherna som gör att man inte kan se vad som händer på planen.

Comment by E. Mike

Håller inte på Hammarby, men kikar in här då och då för att glädjas åt just den här typen av inlägg som värnar den gamla läktarkulturen. Har egentligen inget emot utveckling av läktarkulturen, var generation måste ha sitt uttryck. Men ultraskulturen har jag svårt att förlika mig med. Hoppa med ryggen mot planen, vifta med flaggor och sjunga monotont oavsett vad som händer där nere känns så jävla märkligt. “Vi stöttar laget oavsett vad som händer på plan” köper jag inte. Man kan för f-n inte vara intresserad av spelet med ovan nämnda beteende, eller? Känns lite mer “Jag är här för mig själv och får en kick av att se min egen flagga exponeras så mycket som möjligt i media” eller “Jag är capo och får en kick av att alla lyder mig och sjunger det jag har bestämt”.

Comment by Grenson
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: