kritaen5a


ACAB
September 26, 2012, 09:38
Filed under: Uncategorized

I efterdyningarna av Assyriskamatchen lät REDAKTIONEN omvärlden veta precis vad vi tycker. Nu kommer de rättsliga efterspelen. Som vanligt är det effektivt som fan att utreda och lagföra de effekter som hela kalabaliken fick som följd av ett polisiärt övergrepp modell grövre. I VISSA FÖRUTSÄGBARA DELAR ALLTSÅ!

En Bajensupporter dömdes i dagarna till 6 månaders fängelse och ingen lär bli förvånad när det blir fler. Vi lever inte i en rättstat utan en totalitär polisstat för de som ännu inte fattat det. REDAKTIONEN antar att det verkligen kliade i ändlycktens alla hemoröjder på spermaslynan Agdur att få prova de nya bröstkamerorna och att han nu ejakulerat ner paraduniformen något alldeles väldeliga när han beskådar resultatet.

SVT (och annan media för all del) var ju i sedvanlig ordning inte minsta benägen att skicka en reporter (eller liknande högtravande beskrivning av “yrket”) med någon som helst stuns eller kurage. Utan rapporterade som en övernyttig idiot precis det polisen ville få ut utan att höra supporter eller förenings syn på händelserna.

Om någon är så obegripligt felknullad och hjärnslö att de tror att 100-tals JO-anmälningar, polisanmälningar, filmer (polisens egna fantastiska filmer inräknade givetvis) och vittnesmål kommer att leda till att en enda polis drabbas av någon form påföljd kan dessa trä en plastpåse över huvudet nu, dra åt vid halsen och ha den kvar till en sådan dom kommer.

REDAKTIONEN kan bara återigen upplysa alla aningslösa horungar om följande. Poliser skall på alla nivåer i livet undvikas. Bevärdiga dem inte ens en acceptans av deras närvaro. Det är din rätt. Nu driver vi på för att skapa ett 100% Snutfritt Söderstadion. En miljö fri från detta samhällets absolut värsta avskum. Detta gäller givetvis också snutar ur tjänst som går på match eller bara “håller på” Bajen. Hammarby IF är inte för er eller ens era blivande snutar till horbarn framavlade av en förvirrad poliskärring, eller i vissa enstaka fall, en stackars sjuksyrra med omhändertagandebehov.

1312

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

I göteborg pågår oxå en rättegång mot IFK supportar o där vittnar poliser som bla har dömds i domstol för mened. många grabbar,ultras o julgrannar kommer o dömas på felaktiga grunder. 1312

Comment by Anonymous

svinsvinsvin

Comment by Leifi Plomeros
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: