kritaen5a


Bajenkvällen
February 2, 2013, 13:29
Filed under: Uncategorized

Den här vintern har varit lite enklare att genomleva än på länge. Bandyn är solida som stål och REDAKTIONEN krökar regelbundet i tältet vilket alla hajjar ger rejält med cash till verksamheten. Handbollen visar stake och plockar poäng allt som oftast och hockeyn ångar på i den minst sagt besynnerliga vägen till uppflytt. Dessutom ser det äntligen lite ljusare ut på fotbollsfronten. REDAKTIONEN skönjer en klar förbättring i spelartruppen.

I förra årets Bajenkväll tvingades vi genomlida en torsk mot ett vidrigt skitgäng. Nu är det dags att rätta till det. Mosa kvällens motstånd. Inte för att vi vet vilka det är men ett gäng inavlade förortsbönder lär väl dyka upp i matchande jackor och i sällskap med sina skitfula och bortskämda ungjävlar i likadana jackor även de. Det är något extra motbjudande över dessa förortslag, deras ledare, deras spelare, deras ungdommar och deras föräldrar. Alla är det horungar. Egentligen är det inte värdigt, men nu är det som det är.

Det är därför med stor tillförsikt vi ser kvällens baluns an. På vinterhalvåret är Bajenkvällen en fyrbåk i kalendern att se fram emot. Så nu jävlar. Vi har dressat upp oss, stänkt på finaste rakvatten, varit och gjort “diverse” inköp och varit hos vår läckra frisör Janet B. och fått oss en avsugning var så nu kan festen dra igång. Vi är så redo vi någonsin kommer att vara.

3-2-1-0 Nu jävlar äntrar vi den igen!

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: