kritaen5a


Jonas Erikssons mamma
February 16, 2013, 15:18
Filed under: Uncategorized

Den till synes ouppnåeliga drömmen att igen  få se Bajen i Allsvenskan har medfört vissa besynnerliga sideffekter. Något vi inte saknar är alla dessa jävla horungar till domare som inkluderas i paketet. Domare besatta av tanken att få stå upp emot Sveriges enda fett äkta publik. Vår!

Superettan-harvandet har haft den lyckliga bieffekten att vi slipper fula jävla svin som Jonas Eriksson. Senaste minnet vi har av honom när han och ett lika fult jävla svin som Anders Svensson tillsammans dömde Bajen-Elfsborg i svenska cupen 2010. Killen som springer runt med fötterna i Kalle Anka vinkel (eller 10-i-2 isättning) kom då undan med en betydligt värre kapning än den vi skådade igår. Att stå upp mot Santa Marias eget affischnamn i Sverige var Jonas Eriksson inte man nog att göra. Utan de vidriga tu stod och pokulerade om vem som skulle suga av vem först i uppslupet samtal.

Nu fick han då tillslut chansen att ge sig på Sveriges enda fett äkta läktarkultur. 1 utvisning och 4 varningar. I en fittans usel vänskapsmatch. Om Hammarby IF envisas med dessa allsvenska horungar till domare i vänskapsmatcher bör REDAKTIONEN upplysas om detta i förväg. Hade vi vetat det hade vi åkt på hockey istället!

Avslutningsvis vet samtliga Bajare att vi är nere på jorden igen när tredjemålisen är den som imponerat mest i en riktig skitmatch mot de alltid så farliga Sirius. Ett Sirius som spelade i matchställ som såg ut att kosta 139:90 + moms för hela “kittet”.

Bullens pilsnerkorv i fiket dämpade på intet vis irritationen. Någon måste dö! Forza näthat!

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: