kritaen5a


PSG
April 1, 2013, 22:25
Filed under: Uncategorized

REDAKTIONEN blir alldeles matt. Mest beroende på att en del folk i Bajenland tycks ha så jävla svårt att ha två tankar i huvudet samtidigt.

Det finns all fog att inte vilja lämna Söderstadion. REDAKTIONEN förstår det.

Det finns också all fog för att vara emot den moderna Fotbollen (eller Bandyn, eller Ishockeyn eller vad den nu än må vara). REDAKTIONEN håller med och går i bräschen.

Det är högsta prioritet att “Försvara Söderort” inte blir ett slagord utan en väldigt obekväm och otrevlig verklighet för apjävlarna.

Allt detta är självklarheter. Men ibland blir det som det blir. Verkligheten korrelaterar  inte alltid precis med egna önskningar. Odynamik måste dynamiseras för ett högre mål. Nya Söderstadion och turerna runt den är en sån knepighet. Friends arena är en annan. För att Ni horungar skall ha en möjlighet att fatta börjar vi med Friends arena. REDAKTIONEN hatar den, Ni hatar den och snart nog kommer gnaget hata den. MEN det var enormt viktigt att Bajen visade nivån i Bandyfinalen hur jävla fett oäkta “eventet” än var. Det blev bra för att merparten fattade det högre syftet. Vi inviger, Vi våldtar, Vi segrar!

2013 kommer flytten till Nya Söderstadion bli verklighet. Gilla det eller inte men gilla läget är det som gäller. Självklart kom de själlösa horungarna från östermalm som en delgivning från polismyndigheten för att göra en bekymmerssam situation dubbelt värre. Ungefär lika inställd som polismyndigheten på att göra andras liv surare för att man inte har ett eget dök de upp. Avskummet. Om det så var att sörpla i sig blödande flytningar från ett nergånget tjackluders syfilissjuka fladderfitta bara för att vara obstinata och inkräkta på något fett äkta så har vi nu apjävlar som objudna “squatters”.

REDAKTIONEN har inga barn alls ihop med SGA eller AEG. Noll och inga. Däremot stod de emot psykfallet till ordförande i apaland och  såg till att premiären gick till oss. Inte mer än givet och rätt visserligen. Granska premiärprogrammet på Nya Söderstadion.

20 juli Hammarby – Örgryte
21 juli Horungarna – Norrköping
23 juli Hammarby – BK Zlatan
27 juli Gyllene Tider

Fyra “event” på en vecka. KABOOM, poff, KABOOM, KABOOM!

Det är de facto en subtil krigshandling från AEG/SGA att ringa in apalaget på detta sätt. Som det kringflackande gycklarsällskap de är fattar de ju inte det men Bajen borde inse det. REDAKTIONEN tänker inte tvinga någon att gilla PSG-matchen. Varken upplägg, prislägen eller annat. Dessutom ligger den dumt i tiden med tanke på att det är mitt i serien. Men symbolvärdet är enormt. Då talar vi inte om alla De som redan begriper. Det är resten av nationen som behöver förstå. Nya Söderstadion tillhör Hammarby IF.

Södermalm är våra kvarter. Vi kommer fortsätta värma upp på samma ställen. Åka samma bussar/tunnelbanor/spårvägar till match. Ha samma rutiner. Vår vardag kommer visserligen förändras men vi behåller vår själ och stolthet. Det var lite snack om att gnaget kunde tänka sig Nya Söderstadion som alternativ när det hyres-förhandlade på Friends. Ingen med en halv hjärncell köpte det. Svff/peabsolna kommun föll dock för bluffen föga överraskande. Men under denna period höll alla gnagare käften. De förstod vad som hände. Förmågan att ha två tankar i huvudet samtidigt. Nu är det dags för Bajare att göra detsamma. PSG-matchen är betydligt viktigare än egna egot, mdmf eller inträdeskostnaden. För all del, gå inte. Men skall det sättas ner fötter så görs det bäst vid helt annat tillfälle!!

Advertisements

6 Comments so far
Leave a comment

Mycket bra inlägg grabbar. Bajen vann, djyrgårn sprang sen så såg vi bara damm…

Comment by The E

De drar positiva tankegångar hos redaktionen ser man. Men kan inte den här negativa särbehandlingen från AEG/SGA enbart vara temporär? Är det inte bara ett sätt för dom att straffa skansen för att de hoppade in så sent på arenan? Men e de verkligen sannolikt att AEG kommer fortsätta så i det långa loppet? Fan de vill ju inte förlora en extra hyresvärd och riskera utebliven vinst. Men visst, kriget fortsätter och vi har fördelen av att arenan faktiskt ligger hos oss, vi är ett större lag, vi har hela tiden garanterat alla parter om att vi kommer spela på arenan och AEG kan faktiskt tjäna en del på oss direkt, då dom äger en del av oss och lär sig fiffla till sig cash som alla andra styrelseledamöter gjort i historen. Så visst, vi har dom stora puffrorna i kriget just nu, men tro fan att AEG/SGA kommer stå upp för oss, när hundgården börjar mobilisera sig på riktigt….

Comment by Rimboslusk

REDAKTIONEN inbillar sig inte för en sekund att SGA/AEG ser till andra än sig själva. Horungars avföring som de är.

I långa loppet är vi dessutom ganska säkra på att vi kommer slippa apjävlarna.

Men just nu står striden på fler plan än ett. Då får man se till att tänka lite längre stund än vanligt samt anpassa medel efter situation och behov.

Comment by kritaen5a

Huvudet på spiken!

Djurgårdsas, orena ras!!

Comment by E. Mike

Bra skrivet.

Comment by UB99

Jag kommer aldrig att acceptera att amöborna från skansen ska få känna sig hemma på våran arena våran stadsdel. Detta är en ren våldtäkt. skicka tillbaka amöborna till sina kloaker där dom hör hemma.

Comment by Loppan
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: