kritaen5a


Veckans ros
April 21, 2013, 00:55
Filed under: Uncategorized

En glatt överraskad REDAKTION vill förmedla en glad nyhet. I veckan försökte Metro i samarbete med polis-horunge-myndigheten (givetvis) koka soppa på en spik. Hedervärt att Fotbollens ordförande Kent Hertzell inte tog den enkla vägen ut som en syltrygg. Istället stod han upp för sin anställde. En anställd som i supporterled är omåttligt populär och respekterad.

Som vanligt i dessa “medialt jobbiga” frågor, och denna typ av feg och illvillig rapportering, hänvisas det till att “många” (alltid anonyma) “tycker”, “tänker” och “känner”. Nåväl, i Bajen finns det inte en jävel som ifrågasätter den utpekades lämplighet eller Kent Hertzells agerande. Har någon, mot all förmodan, synpunkter på det är det bara att höra av sig till REDAKTIONEN med namn, adress och tel.-nummer så skall vi reda ut det hela på ett lika tydligt som övertygande sätt.

Nu vill vi inte höra ett pip av kritik mot Kent de närmaste dagarna oavsett ämne. Får man det rätt i det stora kan REDAKTIONEN acceptera att det blir galet i det mindre. Ett tag……

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: