kritaen5a


Ölsubbor!
June 11, 2013, 17:44
Filed under: Uncategorized

Den extremt låga intelligensen hos fotbollspelare (speciellt “våra killar”) upphör aldrig att förvåna REDAKTIONEN. Fy fan vilka jävla bedagade ölsubbor som ramlar runt på Söderstadion gräs dessa dagar.

REDAKTIONEN vill dock i detta ångestmörker passa på att lyfta fram Kennedy som ett föredöme för alla “unga och lovande”. Greg får mycket skit. Precis som Per Mårts, ett tag, fick i VM-puckeyn senast. När turnering och jobb verkade förlorat dök det upp ett par jävligt fula rödtottar men de grabbarna har klass. Allt som behövdes var att motståndarna åkte på en utvisning så var matchen i princip vunnen. Ungefär som när Kennedy spelar/inte spelar. Vuxna mot barn. Greg kan rita vad han vill på tavlan. Spelar inte Kennedy är det som Sedin-löst i puckey. Kennedy var fan gråtfärdig över hur jävla pundiga medspelare han har när han intervjuades efter matchen. 2-0 upp med en man mindre och tappa 6 man i anfall….. REDAKTIONEN förstår honom. Kennedy (+Sundin & Greg) kom iaf ut rakryggade efter och var 100% ärlig mot de som ville ventilera topplocket.
En man bland flick-pojkar.

En död flaggviftare är en bra flaggviftare.

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Huvuddelen av truppen måste ta tag i sina usla kropps-as och gå på, gå framåt. Blir jääävligt irriterad över att se lamheten och damfotbollsmentaliteten i Bajen. Det har ju sett ut så här i flera år nu…

Comment by E. Mike

Vart i helvete tar alla pengar vägen i h-by.?.Nuvarande trupp duger ej, värva ett par duktiga spelare med hjärtat på rätt plats+fighterinstinkt ! Vanskött o tragiskt e bara förordet..

Comment by Headhunter div.pattaya

säg oa kennedy säg oa kennedy

Comment by loppan
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: