kritaen5a


Svinhugg!
June 12, 2013, 11:36
Filed under: Uncategorized

Det här gäller inte hur lämplig Greg är som tränare i Hammarby. Det här gäller någonting helt annat. Om så Greg är den näst minst lämplige på jordklotet att leda “killarna” så är Carlos Banda den olämpligaste av alla. Stick nu ditt horbarn!

Att för egen vinnings skull hugga kniven offentligt i ryggen på sin tränarkollega är fan det lägsta REDAKTIONEN hört på länge. Att folk på läktare skriker och orerar är en del av spektaklet. Vi när, spelartruppen med ledare tär. Vissa betydligt mer än andra. Några få undantag finns.
Truppen skall träna, vinna matcher och verka för arbetsgivarens bästa. Tänka kan de göra hemma på kammaren efter middagsrunkandet.
Att intrigera som ett härke schlagerbögar är inte vägen till Allsvenskan.

Vidare ser REDAKTIONEN att “anonyma spelare” och Lallet varit ute i pressen och läckt om skräckvälde, laguttagningar, konstig taktik mm. Det är ju verkligen helt omöjligt att lista ut vilka jävla syltryggade gamnackar som öppnat käften. Vi får ringa Hercule Poirot för att klura ut den gåtan! Som vanligt i rådande Bajenkultur är det “någon annans fel” (just nu Gregs fel, snart någon annans gissar vi) att ens egen globala supertalang inte kommer fram. Så kommer det fortsätta att vara dessvärre eftersom de flesta av de värsta oduglingarna har långa kontrakt och aldrig någonsin kommer vara intressanta för någon klubb över Färöisk div 2-nivå.

Det här gäller återigen inte Greg. Det blir för komplicerat för alla idioter att tänka då. Det här gäller en kultur som Greg till viss del försökt ta död på och det har REDAKTIONEN stått bakom. Att “vissa anonyma spelare” inte gillar att bli upprumpade eller nöta bänk skiter vi fullkomligt i. Vi har dessutom börjat rota i hur jävla mycket cash “dessa anonyma” fittungar kostar föreningen med sitt kontraproduktiva virusbeteende. Både sportsligt och ekonomiskt sänker de klubben som betalar deras löner.

Greg kom efter Varberg ut, tillsammans med Kennedy och Sundin, och svarade rakryggat på frågor. Under tiden sitter Banda och snackar skit om honom i Söderstadions trygga inre. Greg har varit rak i sitt ledarskap sen första dagen. REDAKTIONEN tvivlar inte en sekund på att han verkligen vill vinna. Huruvida han är bra nog för detta lämnar vi till en annan dag.

I detta vidriga försök till myteri har Greg REDAKTIONENS stöd. Om styrelsen tar till sig läktarens åsikter och kickar tränaren har vi inga synpunkter på alls i detta ögonblick. Att missnöjda anställda sätter agendan för egoistisk vinning med svinhugg kommer vi aldrig att acceptera!

Det går bra att börja vinna nu!

Advertisements

7 Comments so far
Leave a comment

Riktigt bra skrivet och enligt mig helt rätt uppfattning om Gregg som person och andras dolda agendor.

Comment by Anonym hög befattningshavare Hammarby fotboll

jag tycker alla fan ta sitt ansvar varför inte lysna på kennedy tror inte han står tyst direkt heil bajen

Comment by loppan

Billy B sitter och snackar skit om Bajen och Gregg överallt. Han ska bort…

Comment by Jayson

Låter som ett fall för KGB eller BO. tryck till o det HÅRT

Comment by Anonymous

Billy B kanske ska rannsaka sig själv efter 2012 – så jävla dålig!
Lallet är bra när han hoppar in , tyvärr inte lika bra i 90min.
När ska Nahir vissa vad han kan är stora frågan ?

Comment by Sektion011

Det är en av de sorgligaste dagarna i Hammarbys historia och detta för att knösus med sitt rövslickar gäng har fått bestämma. Jag kommer och vägra gå på den arena med tanke på att vi får dela den med amöborna R.I.P SÖDERSTADION

Comment by Loppan

greg kommer ut och snackar…och? Det är väl självklart. Hans jobb är att vinna segrar.

Comment by Ulfen
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: