kritaen5a


Open season
June 19, 2013, 08:27
Filed under: Uncategorized

Det är äckligt många SBH-svin som öppet försöker casha in på avslutet på Söderstadion. Hur någon kan vara både så lat/bekväm och korkad att de handlar av dessa as när det finns biljetter att köpa till alla 4 läktare på vanligt sätt fattar REDAKTIONEN inte. REDAKTIONEN vill dessutom (lite overkill men ibland skall folk uppmuntras) påpeka att många fett äkta Bajare säljer till “face value” utanför grindarna. Varje sånt köp är en bekräftelse av tillhörighet. Nästa gång kan det vara du så absolut inget våld mot/blås av vanligt folk med en biljett över som säljer till gällande pris.

Den här matchen är sannerligen inte som någon vanlig match. Därför inleder REDAKTIONEN nu en öppen säsong på asen. Vi jagar dem redan via deras kontantnummer och kommer göra allt för att få namn och ansikten på dessa jävla parasiter. Vår uppmaning är att andra följer vårt exempel och hjälper till.

Har du information men inte medel går det alldeles utmärkt att vända sig anonymt (eller inte) till REDAKTIONEN i comment-rutan nedan. Ditt inlägg kommer inte synas om du inte vill och kan bara läsas av oss.
Vi behöver inte lite random mobil-nummer från Blocket. Så jävla obegåvade är vi inte. Utan lite mer kött på benen. Bestäm möte, fota, backa ur. Bestäm möte, erbjud att betala vad det står på biljetten och hänvisa till oss. Etc.

Under denna öppna säsong är det tillåtet med alla sorts kul-, pil- och klubb-vapen. Ingen begränsning i antalet nedlagda kreatur existerar. Skulle SBH (likt den Tasmanska Tigern) utrotas för all framtid i processen så får det bli så!

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

Såg den här skärmbilden på Facebook som en polare delat.

Comment by SthlmSodra

Det é vi som är Hammarby – Akta er för Bajen!

Comment by Söderkisen

INGEN biljett ska vara utanför Söderstadion eller i någon SBH-hand på när Jim Petersson blåser igång matchen.

Comment by Söderkisen

Tony Soprano är nu på plats för att “fixa allt” inför Söderstadions intåg i Nangijala. Hedersplats såklart! Bajenkrigarna står uppställda och klara. Råsunda står och brinner i nått ruttet hörn…

Nu vet man vad som väntar på andra sidan.

//Wee mental Mikey

Comment by E. Mike
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: