kritaen5a


Jävla jippo
June 25, 2013, 06:03
Filed under: Uncategorized

Finns det nån som ö.h.t tycker om den där jävla megafonen?

Vad fyller den för funktion? De ggr det har varit mest tryck på Sös i år har varit när Simpa dragit igång ramsor för egen hals. Det noterade ju t.o.m aftonhoran.

REDAKTIONEN skäms när den där jävla apparaten åker fram. 40 år av läktarsång och nu har vi förvandlat det till ett jävla jippo.

Nacka och Tomten vänder sig i graven..

Advertisements

14 Comments so far
Leave a comment

10 minuter innan avspark och 5 minuter in i matchen var det grymt drag på alla fyra läktare där partysuget folk stod och drog av korta intensiva ramsor med ruggig sång. Hela Söderstadion ville så det värkte. Reaktioner kom blixtsnabbt. Trumjäveln låg i bakgrunden och hjälpte till med takten.

Sen från ingenstans stod han där med megafonen i högsta hand och gormade ut kommandon. I generande kombo med ett kroppsspråk som skulle få riksmongot Niklas Wikegård att väta ner sig.

Mummelramsorna var igång och resten av läktarna satte sig så sakta ner. Exkluderade. Folk blev vansinniga men inget stoppar ultrasramsorna numer. Vad som händer på planen är helt ovidkommande. Se glädjen över 1 sketen poäng.

Mitt i andra fick Södra läktaren försöka dra igång ramsor i ren desperation av att få vara delaktiga och njuta av vad vi gör/gjorde bäst. Så illa är det numer.

Klackmatchen vann Ängelholm på 3-0 (WO) i sin sportslighet att låta fler Bajare vara på plats.

Comment by OTH

Håller med fulständigt saknar det spontana som var förut när vem som helst kunde dra igång klacken när man tyckte det var för tyst.med tanke på att vi sjungit sönder varje motståndare så som rått-sunda som gamla knullevi. vi krossa även dom som redan hade trummor.Det finns vissa saker vi kan ta efter men inte är det trummande på läktarn.men års-möten och även (månads-möte om det skulle behövas) Avgå alla för det är vi som är HAMMARBY. Kennedy. plus 3 kanske fyra kan stanna.

Comment by Loppan

Jävla mupp som står med den där megafonen. Bort med skiten!

Comment by Anonymous

Katten är och har alltid varit en förbannad tönt. Värst är han på bortamatcher, där han tror sig bestämma helt och hållet. Att han dessutom ser ut som en gårdare, och glor med en kåt blick bort mot Simpa gör inte någonting bättre.

@Katten: Klipp dig, ställ dig på läktaren och sjung (och titta på matchen) som en vanlig supporter. Du kommer A-L-D-R-I-G bli en “Jutte”.

Comment by Anonymous

Så jävla tråkigt att Hällbom med flera ska bestämma att vi helt plötsligt ska ha en jävla megafon. All form av spontanitet är borta tack vare trumma, megafon och folk som ska stå och diktera vad som ska sjungas. Patetiskt, bort med skiten!

Comment by Anonymous

En fråga kan man inte tysta ner han

Comment by Loppan

Man kan tysta ner vem man vill..

Comment by kritaen5a

Bäst är de få gånger det ser bra ut på plan o Bajen lirar bra , då vet man att det kommer ngn deppig protestsång ist inom 5 min….
Känslan är tyvärr sämre numera.

Var laddad för old school-ramsor i söndags , men men….

Comment by Sektion011

Är det någon som ska tystas ner är det fan Hällbom med sina monotona skittifon. När UB gör tifon är det fan så mycket bättre. Alla Hällboms små soldater som håller på boca bara för att sin ledare gör det kan dra åt helvete. Varför ler förresten aldrig Hällbom?

Comment by Andy Dufresne

Coolaste Katten i stan ju! Med backslick och allt…Ingen gillar megafon, trumma eller UB.

Comment by TRO

Mummelramsorna och megafonen AVGÅ

Comment by Anonymous

Katten gör ett bra jobb.

Comment by Dansband

Känner man att man måste använda megafon för att göra sig hörd i klacken så är man helt enkelt inte kapabel till att utföra sysslan.

Comment by kritaen5a

Katten gör ett grymt jobb. Men sista matchen på Söderstadion någonsin är inte en standard bortamatch i Jönköping.

Sen förstår jag inte varför Katten nu fått för sig att stå som capo på precis vartenda hemmamatch sedan det började. Det började ju med att han stod som capo för att stämningen sög på hemmaplan, capo behövs ju inte på stormatcherna på hemmaplan.

Comment by Rambo
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: