kritaen5a


Euro 2013 Pudding All Stars
July 16, 2013, 15:02
Filed under: Uncategorized

Jahapp, så var det dags för REDAKTIONEN att göra sitt för Damfotbollen. Det är inte utan viss tillfredställelse REDAKTIONEN beskådar begivenheterna som utspelas på diverse undermåliga fuskbyggen till arenor nationen runt.
Det är lite som att kolla Bajen fast tvärtom. Att inte behöva bli vansinnigt ursinnig utan att i lugn och ro kunna betrakta skådespelet med en puls som är hälsosam. Kläcka några avslappnade “one-liners” och hämta mer öl utan att behöva vara orolig att missat något av värde. Perfekt uppladdning inför vad som drar igång på lördag 20:00. Alla höstars urmoder…

Nåja, tillbaka till damerna. Finns det något som kommer få alla salta grabbar som häver dynga på de tappra små snipporna som krigar på så är det vetskapen att det döljer sig en del helt påsättbara kvinnor i detta EM. Att se dem i matchställ är inte helt oerotiskt heller…

På uppdrag av UEFA satte REDAKTIONEN ihop ett Pudding Allstar Team för att öka pulsen och intresset inför slutspelet. Det har varit lite klent på läktarna tycker vi. Så klart att minst en spelare från varje land fick vara med. Allt enligt internationell mall så om Ni, av någon obegriplig anledning, ifrågasätter vår utagning skall Ni ha detta i åminne och sen dra åt helvete.

allstar

Vi orkar inte motivera alla beslut. Men det är en startelva ni ser. Fyra avbytare och så “Jossan” förståss. Josefine Övist gör som hon vill. Spelar där hon vill. Hon är lagets stjärna och ikon (inte Lotta Schelin). Den enda svenska damspelare på nivå som insett hur man säljer damfotboll. Därtill given i Pudding BK.

Målvakt: Loes Geurts – Motiveras med hennes enorma handskar (jorå, vi kollar matcherna också). Det ser ut som om hon limmat fast 10 dildos på händerna. En unik för varje lagmedlem. Sådana initiativ gillar vi.
Backlinje (från vänster): Sif Atladóttir, Anouk Hoogendijk (snygg tjej, tufft namn!), Cecilia Salvai (verkar faktiskt bry sig om håret..) & Karoline Smidt Nielsen
Mittfält (från vänster): Ingvild Isaksen, Silvia Meseguer, Amandine Henry & Annika Kukkonen (heter man något med Kuk så är man med. Svårare än så är det inte)
Anfall (ni hajjar??): Lieke Martens & Pernille Harder (tänk Er henne med spelartröjan på, ståendes doggy-style. Namnet är allt man behöver veta!)

Bänken: Svenja Huth, Daria Makarenko (absolut svåraste nationen att hitta spelare i, så håll käft) Rakel Hönnudóttir, & Toni Duggan (Nästan lika svårt som Ryssland skall erkännas)

Men vi nöjer oss inte där. Vi tar ut en skräcktolva också. En från varje nation fastän det finns betydligt fler som är kvalificerade dessvärre. Skulle ni av någon anledning vilja lista ut deras identiteter får Ni besöka UEFA själva…

allstar2

Tillsist en direkt och jävligt skarp uppmaning till Platini och de andra mutkolvarna. Till VM tar REDAKTIONEN fotona till presentationen. Lite hjälp måste ju damerna få för helvete!

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

Hon i blå/vitt snett nere till höger är sjukt fresh! 😉 Ovanför henne ser ut att vara typ Chippens lille-syrra, som jag gick i samma klass som i Gymnasiet 😀 (Han som grundlade UC/Djurgårdens Ultras hånglade med henne flera gånger……….

Comment by Lyx

Med risk för att bli stryp p.g.a min okunnighet men borde inte Aslanin va med i första elvan el åtminstone på bänken.Och en sak till utan att va allt för dum även fast jag tycker dom får för liten check i jämförelse mot grabbarna. Så föredrar jag ju att biffen svättes p.g.a att hon jagar mina bollar.
Sieg Bir och Heil Bajen.

Comment by Loppan

Endast en representant från varje land. Josefin Öqvist är ohotad på den positionen i Sverige.

Edit – Det har förekommit en del REDAKTIONELL “diskussion” angående den stereotypa urvalsprocessen. Glada, käcka små snippor överväger otvetydligen. Så om REDAKTIONEN någongång bestämmer sig att utöka truppen till 22 så kanske Kosovare kommer med. Lite porrig uppsyn har hon trots allt.

Comment by kritaen5a

När REDAKTIONEN fixar foton till VM misstänker jag att det blir “Guess her muff”-upplägg på fifa:s fotosidor… Jag tror det skulle bli en succé hos alla lättkränkta jävlar i det här landet iaf.

Comment by E. Mike

Men som arrangörs-land måste väl vi kunna få ha med 2 tycker i alla fall jag.
Sieg Bir Heil Bajen

Comment by Loppan
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: