kritaen5a


Näste man till rakning…
July 25, 2013, 13:26
Filed under: Uncategorized

Jahapp! Så var Gregg väck och gamle supporterpolisen och guldmakaren Thomas Dennerby in. Tyvärr logiskt i den ologiska värld som är Hammarby IF Fotboll. REDAKTIONEN har inte alls köpt allt detta jävla gnäll som riktats mot Gregg. Han har sedan dag ett varit väldigt rak och att han var hetare på att vinna än någon av spelarna behöver man inte vara geni för att se. Han ställde krav, skapade grundregler, ogillade öppet alla “sköna grejjer” samt styrde iaf. upp försvaret. En bit på väg. Men situationen blir tillslut ohållbar om vi skall upp i Allsvenskan när alla övriga oduglingar i föreningen bestämt sig för att deras egna tillkortakommanden bäst lämpas över på Greggs axlar. Inget nytt under solen. Så här kan det fortsätta några år till så länge vi fortsätter att kasta friska pengar på sjuka löner till oduglingar.

dennerby (1)

REDAKTIONEN har inget större okontant med Gregg. Lycka till, kanske anlitas du av en fungerande förening nästa gång.

Om någon sitter och krafsar sig i huvudet undrandes varför vi inte gör mål är det bara att gå tillbaka till minut 75 mot PSG. Sundin får efter ett felpass plötsligen ett jätteläge att gå mellan PSGs mittbackar som står högt och brett. Iväg sticker han som en pilsk iller med två riktiga fotbollsspelare i hasorna. Sundin tar sig till straffområdet. Mitt framför mål med kanonläge med halvmeters försprång. PSGs målis i Ingenmansland. Alla på plats skriker SKJUT! Men Sundin skall sin vana trogen dribbla bollen in i mål. Han tror sig kunna vända bort internationella toppspelare och så var ännu ett jätteläge bortslarvat. Visst var det bara vänskaplig skitmatch men den monumentala obegåvningen är så påträngande att man återigen lämnar arenan i vredesmod. Fy fan!

Att få se Zlatan och Kennedy på samma plan var värdigt och något REDAKTIONEN ville uppleva. Att det inte blev något mål för Zlatan är logiskt eftersom Max lirade…

zlatan-kennedy_1057978c

På plats att önska Castrullo ett, från REDAKTIONENS djupaste mörka inre, Lycka Till! Proffskontrakt i Azerbajdzjan är inte kattskit för en sån talang.

Att vi inte ryktes med i den rojalistiska yran som gjort de brittiska öarna så saliga beror på att vi haft fullt upp att pippa Pippa. Så vi har på sätt och vis varit delaktiga.

pippa-middleton-2-435

Dessutom har vi missat att upplysa Er om att England formligen mosade the aussies i andra Ashes-testet. Många sjuka rekord slogs. Nu hoppas vi på att det inte regnar i dynamiska Manchester när test 3 drar igång så förnedringen kan fullbordas.

Att Tysklands damer slog Sverige var inte givet eftersom det är ont om material till Pudding All Stars hos tyskorna. Förbundskapten Silvia Neid däremot är härligt MILF-ig. Något åtminstone delar av REDAKTIONEN gillar. Pia hamnade helt i aura-skugga.

silvianeid

Till sist välkomnar REDAKTIONEN Thomas Dennerby givetvis. Han har ju redan varit spelare i det bästa lag vi någonsin haft, ledare i det lag som vann SM-guld. Klarar du även av att krångla upp den här dysfunktionella truppen i Allsvenskan från detta läge blir det kanske hedersmedlemskap i REDAKTIONEN. Det kommer Oliver aldrig bli kan vi lova…

Bara att sätta dig tillrätta i stolen Thomas och vänta på att allt är ditt fel och sen”Woooossschhhh”.

dennerby

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

Varifrån kommer informationen om att Castro fått ett proffskontrakt där nere?

Comment by Kass Trullü

Ursäkta mitt ev. okunande inom topp fotbollen men borde inte Hammarby ha en start elva som e villiga och kriga för klubb-märket och inte bara 2-3 spelare. Sen så när vi väl fått en 11 som gör det borde väl vi ha åtminstone 1 spelare i varje position som kan bytas. För att gå upp i allsvenskan för och kvala kan dom lika gärna hålla sig kvar i superettan el tom ta in tjejerna el juniorerna för dom spelar med hjärtat. helt ärligt skiter jag i resultatet bara jag ser att dom tar i allt och gör ett 100% jobb. och gör dom det så ska det inte va svårt att ta steget upp. Sieg Bir och Heil Bajen

Comment by Loppan

Bästa artikeln jag läst på länge!

Comment by Anonymous
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: