kritaen5a


Hur mycket kan man hata sitt liv?
August 4, 2013, 21:19
Filed under: Uncategorized

Nä, det blev inte bättre för att man började kramas och plocka ängblomster vid sidan av planen uppe på Årsta. Det enda som förvånar REDAKTIONEN är att det fortfarande finns Bajare som är förvånade.

Det finns faktiskt ingenting att säga längre. Hata, hota eller avsky. Botten är nådd. Det räcker nu.

På väg till matchen såg REDAKTIONEN de enorma köerna till biljettkassorna och skrockade åt inkompetensen hos ansvarig schemaläggare. Men inte ens den dåren är i närheten i sin oduglighet när man jämför med ledning och spelartrupp i Hammarby IF. Dra åt helvete era fittluder. Fyfan vilka jävla vidriga fittmongon till hor-as som sänker klubben. Känn er jävligt hatade.

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

Fy fan vad sjukt sant..

Comment by Lyx

Det enda kravet som jag tycker vi borde ställa är att alla ska avgå. och jag menar ALLA. Ta grabbar 95 – 96 och satsa allt krut på dom alla resurser som bara går. Så kanske vi i alla fall har en bra stomme för allsvenskt spel om 4-5 år. För som det ser ut nu så kanske det kanske kommer och räcka till kval någon gång om vi har tur. Mitt förslag är. sälj alla avgå alla som har någontyp av bestämmande rätt. Sätt Kennedy som tränare och låt han och bara han ha ansvaret. hans ord ska vara lag. låt 95-96 orna ha alla tillgångar dom behöver. Så kanske vi har ett guld el chans på ett guld om 7-8 år. men då måste stomen av 95-96 hålla också. enda chansen vart det rörigt ja men som sagt man får väl skylla på pilsner

Comment by Loppan

En liten korrigering.
Effter stommen av 95-96 hålla också ska de vara
Det är nog den enda chansen vi har för att drömma allsvenskt och ev. guld. Nu så har han även korrigerat med alkohol i kroppen fan så många saker man gjort med alkohol i kroppen. Förresten när har man gjort något utan alkohol i kroppen.

Comment by Loppan

” allsvenskt spel om 4-5 år” ha ha ! Nuff said !

Comment by Anonymous

Sant..

Comment by Lyx
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: