kritaen5a


Carlos fucking Banda
August 28, 2013, 15:46
Filed under: Uncategorized

Det är vid det här laget ingen hemlighet att REDAKTIONEN inte tål fanskapet. En mysbralla av värsta sort som tränat BPs breddgäng, och nu efter fulspel i kulisserna, lyckats manövrera sig hela vägen fram till något konstruerat delat ledarskap i Hammarby IFs representationslag. En uppgift han inte är i närheten av att vara värdig eller kompetent till! Jävla vidriga vider!

REDAKTIONEN gillade Alec Millers ledarskap. Dessvärre räddade han kvar gnaget i Allsvenskan men hans tydliga ledarskap och stil tilltalade oss.

Givetvis hade Banda något att säga om honom då han var i dif. En annan högst besynnerlig ledartillsättning. Även med dif-mått mätt!

Banda tyckte till följande “klokhet” (inklippt från en intervju vi hittade på nätet) angående Miller:
IFRÅGASÄTTS AV DIF:S TRÄNARE
3 oktober: Djurgårdens tränare Carlos Banda ifrågasätter att Miller kritiserar spelarna via media och säger att han står för “stenåldersledarskap”.

Anar vi samma “spelaromsorg” då som nu. Du tränar inte småpojkar som har glömt vattenflaskan hemma och inte kan knyta skorna nu. STICK!

Dessutom låter vi Tommy Boustedt komma till tals så här i efterhand (ännu en intervju ni kan leta upp själva):
Måste ha överseende
I november 2012 startade Hammarby ett sportråd för att hantera långsiktiga frågor. Tommy Boustedt är ordförande däri, och han säger sig inte känna till någon kritik.
– Nej, och ibland måste man ha överseende med kritik. Det är svårt att vara ledare i stora sporter och ibland ska man inte lyssna för mycket på vad några spelare tycker och tänker, säger han.
Våra källor säger att Berhalter inte kommer få sitt kontrakt förlängt. Stämmer de uppgifterna?
– Det är inte min sak, men jag tycker om att hans ledarskap. Bångstyriga ungar måste ha en farsa och en morsa som håller ordning i familjen. Gregg är lite på det sättet. Ordning och reda och struktur.

Med Bandas “mjuka värden-stil” kommer den kravlösa, öppna fotbollsverksamheten “Färgglada fotbollskon” nere på Årsta IP snart åter vara i full sving.

Fy fan! Verkligen från hjärtat, FY FAN! Stick din jävel!

Detta är del 1 i en återkommande serie gällande personer som numer är/alltid varit persona non grata. Mer kommer. Sobrilen måste bara kicka in först!

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: