kritaen5a


Hoppsan!
September 20, 2013, 07:26
Filed under: Uncategorized

Helvete vilken levande kväll det blev igår. Skönt att slippa muller och mummel en stund och sen då den verkliga höjdpunkten. Härligt med läktarkultur som bryter invanda mönster. Något vi sannerligen inte är bortskämda med i dessa toppstyrda tider. Lite fett äkta läktarkaos/dynamik helt enkelt. Synd bara att matchen bröts när det var som vackrast för det synkroniserar så snyggt med action både på och bredvid planen.

Det vackraste med inne-på-arenan-dynamik är att alla kan följa flödet. Det spelar REDAKTIONEN ingen som helst roll att en del beskäftigt folk skriker “ut med packet”. Det uppstår små eldar överallt och plötsligt smäller det internt på alla möjliga och omöjliga håll. REDAKTIONEN blir fan tårögd av nostalgi.

Givetvis vinner vi när motståndarna på allvar känner sig obekväma. Att jogga runt i jämn ljudkuliss kan säkert vara inspirerande för en enkel bonnläpp. Att bli påmind om verkligheten är något helt annat. Det skärper sinnet och fotbollen blir sekundär då överlevnad blir prio 1.

Precis vad vi alltid sagt. Mindre mummel, mera hat!

Stort underhållingsvärde i att gais vädjade till domare och matchdelegat att matchen skulle brytas. Vilket jävla smutspack. Försöka gråta till sig 3 poäng på avbruten match.

4

Det här var en frisk sommarbris trots all uppenbar misär i övrigt. Tack Grabbar!

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

håller med till 100%

Comment by Patric Eriksson

Hur kan ni göra så här? Hur kan ni stå för nått sånt? Skäms på er! Det bara forsa tårar längs trapporna från alla de tusentalsbarnen på arenan. Och det var på grund av erat våld! Ja just det! Eran hatiska stämning på vår nya arena som kan bli så mysig! Åååh, det bara kokar inom mig! Jag vet inte vad jag ska ta mig till nu! Mina ungar kan inte sluta tjata om att få leva livet som ni i REDAKTIONEN. Nej nu frågar Emsan om hon får träna box på lillebror. Sen vill dom byta godnatt sagan mot att få höra om senaste vevet. Åååh vad kan jag göra då? Jag kan helt enkelt inte tämja deras provocerande passion!

Comment by Oroat päron till spädbarns huliganer

Ta en valium och lungna det lite. Har själv kids och vet vad ledsna tårar innebär. Målet är INTE och har aldrig varit att angripa barn/barnfamiljer utan rivaliserande alfahanar. Och som i naturen samt på Staden/läktaren kan olyckligt svaga komma ikläm av rädsla.
Inget nytt heller att högriskt matcher tenderar att braka loss utöver det vanliga. Tråkigt för drabbade ynglingar , men om x antal år ska hycklarpacket skola in sina barn på t.ex. lumpen och lära de stridskonster, som är accepterat av alla dessa hycklare som nu är huliganhatare för det flyger lite bråte o boxas.
Mvh Blackie

Comment by Blackie

vi kom vi sågs och vi kommer alltid att segra forza grabbar döda svinen
sieg beer heil bajen

Comment by loppan

Nästa gång någon skriker åt er ut med packet varför inte vända på klacken och tjuvrusa mot dom. för dom flesta är väl s¨fega och vågar väl inte ge tbx så förhoppningsvis håller dom käft nästa gång. för man behöver alla spelar typer i ett lag även i klacken. Men röv-slickare och gol-bögar ska aldrig toleleras.1.2.3 stor respekt för er.
Det är vi som är Hammarby.

Comment by Pavvan
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: